Skönt att inte ha smink på sig :D

Vad skönt det är ändå att kunna gå till skolan utan att sminka mig. Jag är glad att jag inte kom till skolan i början med massa brunpuder, mascara, kajal och sånt så man vänjer personer vid det så de blir chockade sedan den dagen då de ser en utan. Istället är det roligare att bara komma med mycket smink vissa dagar för då blir det mer uppskattat. Man får reda på vilka som gillar en för den man är utan massa smink på ytan plus att man får bättre hy både för tillfället (inte mycket finnar) och i framtiden. Smink är ändå en väldigt dåligt uppfinning, fast det är kul att få vara fin(are) ibland.

Skönhet kommer inifrån sägs det ju.. Eller?


Linnsan goes a naturelle.

Idol igår, tjejen som flippade ur ;)

Haha fy fan vad jag skrattade igår under idol:

Skolkatalogen här!

Halloj, äntligen är det fredag! Har precis fått skolkatalogen så humöret är återigen på topp. :) Langar bild här:


Torsdag kväll

Hejhej, idag har varit en härlig dag. Efter skolan hängde jag med Erika och Jenny till torp eftersom Erika skulle köpa en kjol nu mitt i vintern (nästan), brrr. Den var iallafall väldigt söt och jag såg att "Inga from Sweden" jobbade idag, haha. Efter åkte jag buss med söta Stephi och hade ett trevligt samtal med henne.

Annars har jag inte så mycket mer att säga. Jo, just det. Idag är det ju Thanksgiving i USA. Härligt för dem! Både jag och Stephi vill gå i skola i USA, får se hur det blir med den saken.

Jag är väldigt lycklig just nu eftersom det är fredag imorgon, hurra! Humöret är på topp. Sedan har vi ledigt på onsdag och massa.

Ha det!


USA

Sitter och snackar med kusin Lovisa som går i USA i skola i ett år. Första gången jag snackar med henne faktiskt och jag var såklart tvungen att fråga om det är ungefär som man ser det i filmer att gå i en amerikansk skola och hon sade att det är det typ exakt. Grr, vill också gå i skola där i ett år. Synd att det skall vara så dyrt!


Godmorgon :)

Godmorgon på er, dags för lite uppdatering.. :)

Sitter, som vanligt på tisdagsmorgonen, i biblioteket med Sara. Har rast i över en timme så vad gör man om inte tar en liten bärbar dator, hihi. Jag vet inte ens varför jag skriver men. Har inte speciellt mycket att berätta.. 

Har kommit fram till att jag SUGER på att plugga(inte för att jag gillar det, men man vill ju ha bra betyg).. Eftersom vi har grammatikprov nästa vecka tänkte jag vara duktig att ta hem grejerna i fredags och läsa lite i helgen, men nej.. Först fastnar jag vid datorn, sen får jag rycka in som barnvakt och sen vettefan vad jag gjorde men inte pluggade jag iallafall. ;) Samma sak blev det i söndags och dagen efter och.. ja, nu är det en vecka kvar. Hmm, aja skall försöka idag, hehe. Fan vad intressant för er att läsa, not.

Aja, vad kan man säga? Det snurrar i min skalle, hah. Nejmen, igår gick jag runt därhemma och tänkte konstiga tankar som "Tänk hur det skulle vara om man var tvillingar och en föddes den sista december en minut i tolv och den andra en minut över tolv så den blir född året efter." och "Vad händer om man föds klockan tolv på natten mellan den sista december och den första januari, får föräldrarna "välja" vilket år de vill att deras unge skall vara fött?"  Egentligen: orka tänka på sånt, men ibland tänker man allt väldigt konstiga saker, hehe..

Hmm, vad händer mer? Jaa, på torsdag skall kanske Sara, Erika och jag ta oss hem till Jenny om det funkar bra, annars kanske vi gör det någon annan dag. Alltid kul med henne. :)

Har också kommit fram till att mina dagar endast består av: tv:n, lite jogging ibland, bilddagboken, msn, spel, youtube, tv-spel och kompisar. Vill åka iväg utomlands, grrr.

Kan ju också passa på att säga att snön äntligen har kommit så I´m happy, yey! Snart blir det lite pulka (ja, jag älskar't) och skidor. Hoppas det är snö på julafton också, då blir det en riktig jul.


Det får bli en bild på ett hus som jag har på mitt skolkonto, haha.


Mig i lugg-ingen höjdare ;)

Konstaterat att jag inte borde skaffa lugg, hahaha.


Polyper

Hmm, funderar idag seriöst på en sak: skall jag operera bort mina polyper?

Nackdelar:

* Operation, läskigt, huuuh!

Fördelar:

* Låter inte tät när jag pratar eller sjunger
* Kan andas ordentligt
* Slutar snarka, hahahahaha.
* Ledigt ett par dagar från skolan (var bara tvungen att ta med, vem ser det som en nackdel liksom..)


Super Mario ruuules, haha. :)

Shalala, tjena.
Idag har varit en någorlunda slapp dag, hände inte så mycket faktiskt. Fast just det, jag råkade somna i syrrans soffa igår så där vaknade jag vid sex-tiden idag utan någon kudde och allt så man kan ju säga att jag hade ont i nacken, haha lyckat.  Aja, med nackont fick jag ju ändå ta mig upp och dra till skolan. Haha just det, jag snackade med Agnes och Janina och uppenbarligen så finns det två till Super Mario-fans i klassen. Agnes hade Mario på tv-spel när hon var liten och uppenbarligen satt hon och Janina och nördade det en hel del och nu har hon börjat spela det på datorn men när jag berättade att jag har det hemma så kom vi fram till att vi får ha en Super Mario-kväll, mohaha.


Saknar dig Madd's !


Shalalala, vad vi är bra snygging!

Ego

Längesedan jag tog webcambilder så jag testade och knäppte några kort, hihi.



Bowling

Hej, glömde bort att skriva om att jag har varit och bowlat idag med klassen.
Man skulle vara fyra och fyra så jag var tillsammans med Sara, Sebbe och Ida.
I början låg Sebbe sist, men sen kom han ikapp mig som var i ledningen. Efter
första omgången var han tvåa och jag etta (yeah), men i slutet på andra och
sista omgången gick han förbi mig. I slutet blev det så att tiden var ute precis efter att jag hade kastat och då ledde jag över honom med några poäng, men han sa att han vann eftersom han inte hade fått kasta lika mycket som mig. Jag sade till honom att det inte är säkert att han skulle ha fått ner någon ändå, men han sade att han borde fått ner minst fem iallafall. Sen sade han att jag och han får ta och göra upp någon dag om vem som är bäst på bowling, hahaha yeah right. Aja, Sara kom iallafall trea och Ida fyra.


Haha, det var Sebbe som döpte oss (sig själv till Snygging1).

Ha det!

Onsdag kväll

Tjeeeenare,            
                                 
sitter här för att skriva av mig lite. Igår åkte ju jag och Sara hem till Jenny. Vi åt lite god mat och
sen satte vi på några filmer. Första filmen var en film som ingen av oss hade sett innan. Den hette 5ive girls och var en skräckfilm. Det finns ju bättre filmer, men annars hade den sina stunder. Efter såg vi på He's the girl, en typisk tjejfilm som faktiskt var rätt bra. Sist tjatade jag till mig att få se Blå lagunen och jag blev inte besviken på den filmen, visst den är rätt gammal och så men åh så charmig den är! Och när man tänker efter var den riktigt rolig på sina ställen och det är en sådan film som lika gärna kunde varit verklighet. Den är liksom inte speciellt overklig, är glad att jag såg den. Också måste jag ju påpeka hur för jävla snygg Brooke Shields var i den filmen. Helt underbart naturligt vacker. 




Skönheten själv:


  
   Hon är för jävla naturligt snygg!


Lite (onödigt) vetande..

Jag är bara tvungen att lägga in den här listan med lite allmänt vetande som jag hittade på en persons bilddagbok:

1- En giraff springer i 57 km/h.


2- På reklam för klockor är den ställd på tio över tio, för då ser klockan glad ut och då vill folk köpa klockan.


3- Så sent som 1820 menade man att universum var 6000 år gammalt. I dag beräknas åldern vara mellan 15 och 20 miljarder år.


4- Hälften av alla män som växt upp på bondgårdar i världen har haft sexuella kontakter med djur.


5- Det är förbjudet att knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska.


6- Världens längsta namn på en stad består av 167 bokstäver.


7- I USA är det enligt lag förbjudet att dricka öl ur en hink i St Louis.


8- Den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord.


9- Hamstrar kan ha sex 75 gånger på en dag.


10- Antalet människor som dödas av åsnor varje år är fler än det antal människor som dör i flygkrascher.


11- Flodhästen är det djur i afrika som dödar mest människor.


12- Vårt solsystem är 4,5 miljarder år gammalt.


13- Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.


14- Guldfiskar är inte gjorda av guld.


15- Substantiv är ord som du sätter "fan" eller "jävel" efter: klockfan, flaskjävel, skruvjävel osv.

Jag menar, wtf?


En annorlunda bild passar till en lika annorlunda text

Sitter i biblan med Sara

Regn, regn och regn. Kan det inte snöa istället? Sitter i biblan med Sara och skall öva på det där provet så vi
slipper öva så mycket sen. Skall bli riktigt kul hemma hos Jenny. Sara har visst tagit med sig 8 filmer, jag har med mig 4 och så har ju Jenny några hemma hos sig också. Kommer bli myyys!

Har kommit på att jag antagligen lider av stress. Usch, det är ingen höjdare. Varje morgon går jag upp och har typ en halvtimma på mig totalt och jag bara rycker åt mig några plagg på morgonen och eftersom jag åker med någon av föräldrarna och de alltid segar så blir jag ännu mer stressad att jag skall missa bussen (eller skolan om jag åker med pappa).  Har alltid ont i magen innan jag skall iväg och när jag är på väg till plugget. Under frukosten sitter jag och tittar på klockan hela tiden utan att jag tänker på det så mycket, pappa sa till mig igår och jag har kommit på att han har rätt så imorse struntade jag totalt i vad klockan var och bara åt och tog det någorlunda lugnt. Hmm, var lika sen som vanligt men jag hade inte ont i magen iallafall! Får väl börja gå upp tidigare hur nu det skall gå till. Är det någon mer som är stressad på morgonen?

Hmm, jag vet inte riktigt vad jag skall skriva mer. Får hoppas på att jag får några bra kort i eftermiddag så det blir lite nya bilder att lägga in här på bloggen.

Ha en bra dag där ute i regnet!


Don't forget: after rain comes the sunshine.


Roligare blogg tack :)

Jag har kommit på att jag skriver väldigt tråkiga inlägg på min blogg så jag får väl ta och skärpa till mig..
eller något. Mohaha. Skall försöka och inte skriva för trista saker utan mer roliga, hur nu det skall gå till.
Aja, det löser sig. Det gör det alltid.

I helgen har jag mest varit hemma och slappat, knarkade Gilmore girls hela lördagen typ.  Igår var jag på ett kalas för min kusin (jaa, ännu en som fyller år- de flesta i min släkt fyller i november). Hade faktiskt riktigt roligt även om jag var väldigt trött. Han kan allt vara riktigt rolig den lilla filuren, haha.

Idag var det dags för skola igen dårå. Det är väl nästan aldrig kul med skola men. Hade ändå rätt slappa lektioner förutom på engelskan när läraren helt plötsligt drog fram ett nationellt prov (läsförståelse) från förra året som vi fick göra. Jävlar vad svårt det var och det värsta är att hon räknar in det i betygen. Imorgon skall vi göra hörförståelsen, hoppas det är lite lättare.

Har kommit på att min vecka ändå är rätt chill. Idag blir det lite plugg på ekvationer (suger som fan på dem, jag erkänner) och Afrikas länder.
Imorgon skall jag och Sara hem till Jennys lägenhet och sova över. Skall ta med mig lite filmer och så skall vi äta lite godis och kanske att Jenny fixar till mitt smink och hår som hon gjorde förra gången. Och kanske att jag kan tigga lite massage av henne också.  Myyyys.
Sedan på onsdagen har vi sovmorgon till kvart över nio och eftersom Jenny bor så nära skolan behöver vi inte gå upp så tidigt. På eftermiddagen sticker vi iväg och bowlar med klassen. Skoj!
På torsdagen händer väl inget speciellt, kanske lite mer knarkning av Gilmore girls och sedan på fredagen kanske jag och syrran drar till Karlstad och är där över helgen. Låter som en helchill vecka.

Måste ju bara lägga till att jag har börjat att träna (både för att jag själv har velat det och för att sjuksyster sade att jag behöver lägga på mig lite..). Började springa i torsdags, tog en promenad i lördags och sprang idag. Sedan är det gympa imorgon och sånt också. Dricker också mer vatten och äter mer frukt. Dricker vatten istället för juice på morgonen. Hoppas bara att jag håller mig till det här nu då. 

Hmm, nu blev det ett ganska långt inlägg när jag egentligen borde öva på Afrikas länder. Får väl sätta igång nu då. 
Och Madde, nu är väl du nöjd när du ser vilket låååångt inlägg lilla Linnsan har skrivit? haha



Sara och jag hemma hos Jenny förra gången. Dit igen imorgon då, jippie!


Madde, som jag hoppas blir nöjd när hon ser det här långa inlägget.

 

Torsdaaaaag wiie :D

Hmm, få se.. What happens today? Ja, pappa fyller år. Congratz daddy!  Väckte honom med massa presenter och sånt
och han fick faktiskt riktigt många. Jag gav honom ett par saker som jag köpte i Stockholm när Madd's var med. Han fick också en del lotter, rätt spännande att titta på om han vinner ändå. Han vann väl typ 70 kronor eller vad det nu var, härligt! Det är ju inte ofta man vinner på lotter om man säger så men på tal om det vann jag faktiskt 1000 kronor på triss en gång. That's good stuff, you know.

Idag har jag väl suttit vid datan den mesta delen av dagen, eller ja snarare kvällen. Hah, och så var jag faktiskt riktigt duktig. Jag var ute och sprang en bit, får försöka börja med det nu igen lite oftare så man pallar skolan, haha.
Jaa, vad skall man skriva mer? Hmm, längtar absolut tills det blir helg.

Ha en bra dag, see you!


Sommar, sommar, sommar! <3

lite tråkig uppdatering

Trött som bara den men dagen knallar på. Imorgon händer det inget speciellt, men
på fredag kommer farmor och farfar hit och firar pappas födelsedag(han fyller år imorgon btw, grattis!)
och sen är det ju helg. Till helgen är det väl inget speciellt förutom på söndag då det är släktkalas i Stigen.
Sen skall jag till Jenny på tisdag och ha filmkväll och sova över. På onsdag är det bowling med klassen, som jag
har sagt tidigare(tror jag). Kan bara säga att jag längtar som en dåre tills jullovet och jag hoppas att tiden går snabbt.

Ha det.


Grattis Bea!

Fast jag måste ju bara passa på och gratta Bea som fyller 16 idag. CONGRAAAATZ !


Bea till höger.

Alla dessa läxor;(

Okej, dags att uppdatera nu så Madd's får sin vilja igenom. Idag har varit en rätt lång dag.
Vi fick tillbaka naturkunskapproven som jag trodde jag skulle få ig på och blev inte lite paff när jag fick ett vg (!). Sedan var det muntlig redovisning på engelska i ungefär fem minuter, var asnervös innan men jag är glad att det är gjort.
Men vi har fortfarande en hel del plugg kvar. Imorgon är det spanskaläxa, på onsdag so-prov, på torsdag spanskauppsats och på fredag prov i datakunskap. Wiiie, typ. Not. Aja, får väl ta mig igenom den här veckan ändå, snart är det ju lov och allt. Längtar dit! Hmm, eftersom vi har så mycket i skolan den här veckan har jag planerat in en hel del saker typ nästa vecka och framåt. Hade tänkt ha filmkväll med Stephi, kanske hälsa på Jossan, åka till Karlstad och vara med Jenny i hennes lägenhet. Så är det ju bowling med klassen på onsdag också, skojskoj

Hmm, får väl dra och plugga nu.
Ha det!


Gammal bild här va, haha.



Memories<3

Take care of your memories!






<3.



<3.



<3.



<3.



<3.

Vad gör en blogg populär?

Precis som min rubrik så undrar jag vad det egentligen är som gör en blogg populär. Jag kollade runt på några "populära" personers bloggar förut. Inget speciellt med dem, det är bara vanliga bloggar med snäppet mer bilder på shoppingfynd och sånt. Inte så speciella helt enkelt. Hm, aja. Vissa har väl tur helt enkelt.



Mina ögon. Ah, just det. Madd's hade ju också sina ögon i sitt senaste inlägg. Det blev bara en slump att jag tog den här bilden eftersom jag kollar igenom gamla. Men aja. ;)

Syrran fjortis imorgon. :)

Och jag måste nämna att syrran blir en liten fjortis imorgon. Har varit och köpt presenter till henne idag. Det blev ett pannband, två par guldiga ljus och två filmer: American Pie: Beta house och Temptation island. Hoppas på att de är bra nu också! Tur att inte syrran läser min blogg så hon ser det här, haha.



Congratulations till den blivande fjortisen!

I want winter ;)

Hejsan, då var det torsdag igen. Hade prov idag, kan ju säga att det gick lite sådär. Kom inte
hem förrens klockan sex och då var det ju riktigt svart där ute! Hoppas vintern snart kommer.
Jag vill ha vinter med snö, jul, pulkaåkning och mys framför brasan. Den som väntar på något gott...



Mm, på tal om vinter. Kortet är från Branäs tidigare i år. Let it snow! 

Gratis bio/presentkort.

Ni får gärna gå in på den här länken och registrera er. På den sidan kan du samla ihop poäng till biobiljetter och andra presentkort. Du får extra mycket poäng om du går in på just den här länken, för då värvar jag dig. Skulle vara gulligt om någon gjorde det iallafall, haha.

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=75073




Short update

Heej, sitter i skolan och skall snart dra mig hemåt. Det blir en dag fylld med massa no-plugg. Pallar inte egentligen, men jag måste väl. Just det, Obama vann. Tur var väl det, grattis till honom! 



Hasta la vista!

Plugg, plugg ...

Plugg, plugg och mer plugg. Usch, det är görmycket nu. Längtar tills de här läxorna är gjorda iallafall.

Idag var det ju iallafall första dagen efter lovet. Kändes lite.. sådär. Trött var jag i skolan, men jag var faktiskt riktigt pigg och glad när jag kom hem. Strange det där! Aja, har inte så mycket att skriva egentligen, ville bara skriva av mig lite. Just det! Imorgon är det val i USA och jag håller på Obama. Hoppas verkligen på att han vinner!

Ha det!


Saknad.

Nu har Madd's åkt hem. Det är riktigt tomt efter henne och hon är redan riktigt saknad!
Det har iallafall varit kul att ha henne här. Vi har hunnit med en hel del: Sjungt Singstar, shoppat, bowlat, spelat spel med min familj, sett på Sex and the City och Scream (igår på Halloween), spelat olika nintendo-spel och sett nästan hela första säsongen av Desperate Housewives.
Jag fick fina presenter av henne också, tack så mycket! Läntar redan tills vi ses nästa gång! Hoppas det blir på jullovet.  



Du är saknad, bästa vän. <3

RSS 2.0