Har hittat en supersnygg frisyr! Skall jag satsa på denna?




Älskar hennes frisyr! Den är lika snygg om man har den vanligt utsläppt, med ett diadem till, uppsatt eller lockigt. Supersnyggt!

Tycker ni att jag skall satsa på den? :D


Vill ha en förändring!

Åh, vill ha en förändring! Känner för att färga och klippa mitt vanliga, tråkiga hår. Vill gärna färga håret svart och kanske klippa lugg. Det hade varit något! :)



Bild 1: Jag i min nuvarande hårfärg (har dock löshår där), fast har numera något ljusare och mer utväxt. ;)
Bild 2: I höstas med nyfärgat svart hår. Funderar däremot på att använda två paket hårfärg den här gången i så fall. :)

I want a change now!

Uppdatering

Oops, inte uppdaterat på länge nu! Sorry. (a) Har haft så mycket plugg och annat den här veckan, så jag har helt enkelt inte hunnit.

Hur är läget med er då? Med mig är det bara bra, känns skönt den här helgen eftersom vi knappt har några prov och sånt till nästa vecka, så jag sitter hemma och passar på att njuta. :) Blir lite filmer och sådär. Alltid härligt!



Ikväll blir det till att bunkra upp med godis i soffan. :)

Puss!

Semledagen imorgon. ;)

Måste också bara passa på att nämna det för er, så att ni inte glömmer. Well, here it goes: Det är semledagen imorgon! :D Det kan ni inte glömma bort. Jag tycker ni får ta och köpa er en semla i kafeterian, eller så kan ni göra egna hemma. Eller så kan ni göra som jag (följande alternativ är endast till för latmaskar ;d) och låta era föräldrar baka dem till er. :D Hoppas ni får en semla på det ena eller andra sättet iallafall. ;)

Puss!


Måndag.

Usch, tillbaka till verkligheten säger jag bara. Första dagen i skolan efter lovet= aldrig kul. Aja, tog mig igenom dagen ändå så, bara fyra dagar kvar nu innan helgen, haha.

Åkte hem till Sara efter skolan för att fixa en Powerpoint. Har nämligen muntlig redovisning (usch) imorgon. Skönt när det är över iallafall. :)

Slänger in en bild på en liten sötnos från en serie jag kollar på tillsammans med Sara och (ibland)Jenny.

¨
Naw, sötsöt.

Ha det!

Snygga jeans...eller inte.

 Surfade runt lite på internet och hittade bilder på de här hemska jeansen. Det var i Brasilien de först tillverkades, men de finns även i bl.a. Storbritannien. Det är helt sjukt vad folk hittar på för saker.




Är det någon här som ens skulle ta på sig de där jeansen? ;)

Sjukt god choklad!

Hihi, chokladlover som jag är måste jag tipsa er om en choklad som mamsen köpte här i veckan. Jag vet inte hur gammal den är, men den har nog funnits ett litet tag iallafall. Det är en ljus choklad som smakar som de där randiga Marianne-godisarna. Den är sjukt god! Anyways, här har ni en bild på min nya älskling:


Gina tricot.

Hejsan.

Ville bara tipsa er som missat det att Gina Tricot har öppnat en webshop online. Är inte säker på hur länge de har haft den, men inte länge iallafall. Så nu slipper man dra till affären om man är lat, som jag. ;)

Än är det ju inte riktig vår, så jag spanade på lite varmare plagg. Här får ni några fina exempel:








Taylor Lautner.

Jag kan tänka mig att det inte är så många av er som har missat succén Twilight.
Har nästan läst klart första boken (glömde den hos Madde på jullovet, men mamsen köpte den i pocket) och jag älskar't!
Tycker däremot inte att filmen är lika bra, men den är helt okej.

Sökte runt lite igår på olika skådespelare och sådär och jag blev jäkligt förvånad när jag såg hur han som spelar Jacob Black ser ut i verkligheten. Vilken skillnad! Jag var bara tvungen att göra en bild och visa för er. Det är verkligen en riktigt hottie som dörljer sig bakom den där karaktären, vem kunde ana det... ;)



Skitsnygg i verkligheten, right?

Sportlov.

Tjena!

Då var det onsdag idag då. Mitt i sportlovet. Lov går ju alltid så otroligt snabbt!
Men det känns iallafall härligt att åtminstone ha fyra och en halv dag kvar innan skolan börjar iallafall.

Bea åkte hem igår, så idag hade jag tänkt mig en hel slappisdag för mig själv. Det kan hända att jag kanske försöker få tag på antingen Stephi och co eller Jenny, Sara och Erika och försöka haffa dem imorgon eller på fredag kanske. Alltid kul att ha så mycket på sig att hitta på något med kompisar! ;)

Känns megaskönt att slippa all stress och alla läxor. Man kan gå upp när man vill och göra precis vad man känner för (nästan iallafall). Man borde ha lov mycket oftare. Hur kommer det sig annars att vi ungdomar är så sjukt trötta (de flesta av oss)? Jo, vi går upp tidigt på morgonen, sitter still i skolan hela dagen, kommer hem sent på eftermiddagen och sedan är det läxdags. Usch, tycker verkligen skolan och plugg är a waste of time. Finns så mycket annat man kan göra här i världen. Vi kan redan läsa, skriva, räkna och massa annat nödvändigt. Det känns som vi har mycket mer skolår än vad som behövs. Jag menar vem kommer minnas vad possesiva pronomen är om några år? Förmodligen inte många. Japp, det är vad jag tycker om skolan. Men nu skall jag inte slösa bort mer tid på att prata om den.




Resor- ett sätt jag mycket hellre spenderar min tid med.

Pusshej!


Föräldrar vid 13 respektive 15 års ålder.

Jag måste bara säga. Vart fan tar den här världen vägen?

Gick in på brittiska The Sun's hemsida och vad hittar man där om inte en artikel om en kille och en tjej som blivit föräldrar till en liten tjej när de är bara barnen själva. Killen är 13 år och tjejen 15! Killen var 12 den natten de hade oskyddat sex! Ofta killar i den åldern ens håller på med sånt..Anyways, här är en bild på dem:




Kolla så små de ser ut, speciellt killen! Usch, det är helt jävla... sjukt.

Låt kyrkan stå kvar.

Läste en artikel om vår kyrka på http://www.sr.se/vast/nyheter/artikel.asp?artikel=2640365
Det är en debatt som har hållt på i flera år. Skall man, eller skall man inte riva kyrkan?
Jag har för mig att jag hört att man aldrig förr rivit en kyrka i hela Sverige. Jag tycker den skall vara kvar även om inte jag är den som brukar gå till kyrkan. Annars blir det bara...tomt. Kommer ihåg för några år sedan då jag och en kompis hade huvudrollen i en pjäs. Vi firade att kyrkan fyllde 100 år. Vi var utklädda till damer och hade väskor, kjolar och hela köret. När pjäsen var slut kastade vi ut godis till publiken. Jag tycker det är kul att spela teater, men det är inte ofta man har chansen. Skulle kännas surt om de rev den. Mina grannar har bla. gått omkring och samlat ihop massa namnskrifter och sånt. Ikväll fattas beslutet. Låt kyrkan stå kvar, God damn it!


Viraltrafik.

Ett litet tips sådär i förbifarten är att kila in på: http://www.viraltrafik.se/?linnsan92 
Den sidan är till för att man skall få fler besökare och det är ju inte helt fel. Vet inte vad jag skall säga mer, reglerna står om man klickar på länken. Jag vet inte om det funkar, men man kan ju alltid testa. Det kan ju inte göra någon skada iallafall. :p

P.s Så ni inte undrar.. "thisgirlslife-challenge everything" har jag tagit från "EA-games"-citat. :p Så det skall inte stå "change everything" eller något. Aja, bara så ni vet.

Puss!


Lite fler reklamer från den övriga världen.

 Det är ju inte bara vissa svenska reklamfilmer som är bra, utan även en hel del andra. Sökte lite och lyckades hitta några reklamklipp från andra länder:

1. En bra anledning till att använda kondom. ;)

 



2. Anything can happen. Anyone can win.

 

3. Smart tjej (eller inte)


Svenska reklamklassiker.

De flesta reklamer är riktigt störande eller bara rent ut sagt tråkiga. Men någon gån då och då ploppar det upp någon reklam som är lite extra i rutan. Här kommer tre av de bästa:


1. Familjen Dafgårds Kamasutra-reklam. En klassiker!



2. Telenors reklam om hur man beter sig i Saudiarabien. "Do you have facebook?" Haha, bäst! :)



3. Ica-reklam om Stigs rynkor. Kanske inte lika bra som de andra, men ändå rätt rolig. ;)


Kort uppdatering.

Hejsan. Tänkte bara skriva ett kort inlägg i förbifarten.

Idag har jag och syrran varit ute en hel del och åkt pulka, haha. :p Det är skitkul, speciellt i vissa backar. Vi åkte ner i diken, åkte baklänges, låg ner i pulkorna, ramlade som värsta stuntmän (yeah right) och sånt i den stilen. Altid kul att vara barnslig. ^^

Ja ni, nu tänkte jag dra och se på film (har flera nya). Kan möjligtvis bli Step up 2, eftersom jag såg ettan igår. Btw Madde, så var det en där som hette Omar. ;) Tyckte den var sådär, men jag har hört att tvåan skall vara väldigt bra. Ja, det återstår att se då! Blir till att gå upp tidigt imorgon däremot, skall iväg tillsammans med Bea och typ stöpa ljus, baka tunnbröd och göra scrapcard (hon gillar att pyssla), sedan tror jag att hon skall sova över här tills på tisdag eller onsdag. Skall bli trevligt! :)

Och förresten, jag godkänner och svarar på era kommentarer från det förra inlägget imorgon eller något för jag hinner/orkar inte nu.

Puss på er!


Jag låter bilden tala för sig själv.



Jag vill också till Thailand!

Åhh..Idag på geografin höll Felicia föredrag om Thailand, eftersom hon har varit där i en månad. Jag som var supersugen på att åka dit innan, blev inte precis mindre taggad att dra dit efter hon berättat om det. Hon sade t.ex. att det fanns superfina öar med kritvita stränder och att det var helt fantastiskt att snorkla där nere. Hon hade t.om. badat med hajar!
 Hennes familj hade varit på massa öar, men också på fastlandet (ex. Khao Lak och Bangkok). Jag...vill...också...dit! Hoppas verkligen att jag får hänga med min kompis i sommar. Det skulle vara helt sjukt fantastiskt!

Thailand- stället jag helst vill åka till just nu.



Vart vill ni helst åka, av alla länder i hela världen?

Slapparkväll.

Det finns inte mycket som är skönare efter en dag i plugget, sådana här kalla vinterdagar, än att komma hem, tvätta av sminket (de dagar man har något), sätta på sig ens stor t-shirt och lägga sig i den varma, sköna sängen och läsa en bok eller tidning, spela lite tv-spel eller se på en film. Det är vardagslyx för mig, eftersom vi oftast har så mycket prov att vi måste spendera de flesta dagarna med att plugga. ;)


Sportlov!

Åh, shit vad underbart. Nu är det äntligen sportlov. Helt fantastiskt!

En hel vecka fylld med roliga saker väntar. Det blir kompisar, filmkvällar, slappisdagar och sånt i den stilen. Tur att det är en veckas ledighet säger jag bara, vi ungdomar behöver verkligen ladda våra batterier. ;) Sen är det ju snö också. Precis vad det skall vara på sportlov! ;)






Snart alla hjärtans dag. ;)

Åh, btw så har Sara och jag fixat en liten alla hjärtans dag-present till tjejerna. Det blev sådana här mumsiga chokladhjärtan som vi tänkte dela på imorgon (en dag i förväg, men det är ju sista dagen i skolan :p). 
 

Torsdag.


Torsdag. Så jävla underbart! En dag kvar till lovet nu. En dag! *hoppar runt av glädje*

Den här dagen har gått rätt snabbt i skolan, det hände inte så mycket fakiskt. Jo, Sara tog fel buss i morse, trots att hon sade till mig i telefonen att hon satt på 738 med grön text (det finns även en med orange), även om jag sade att "Nej, jag sitter på 738 med grön text". Det visade sig sedan att hon satt sig på 737 (den har också grön text), så hon kom fram till skolan en halvtimma efter mig, haha. :p

Har också varit på ovanligt bra humör idag. Det är säkert för att lovet närmar sig. Hade världens sjukaste humor när vi gick på stan förut, men det är en annan historia. :) Ni är säkert också på bra humör nu, det verkar som att de flesta är det. Det är så det skall vara! ;)

Okej, nog om det där. Nu skall jag iallafall ta och kolla igenom Asiens länder ett par gånger till och sedan tänkte jag kanske se på film eller lägga mig tidigt (!).  

Pusshej!


Testar mina kunskaper om Asiens länder. ^^


Onsdag.

Hello! ;)

Onsdag idag då, snartsnartsnart är det lov. Två dagar kvar nu, det klarar vi!

Idag har vi iallafall gjort samhällsprov. Det gick la sådär, skrev ganska lite på varje fråga. men får hoppas att man klarar sig iallafall. Vill klara minst g iallafall, skall ju ändå göra om mitt förra prov efter lovet och det räcker gott och väl. :p

Efter provet var det spinttid och så skulle en i min klass sätta sig vid en dator. Det visade sig att Thordur var inloggad på den och sedan såg hon till sin glädje att han var inne på bilddagboken också. Eftersom han hade gått hem kom hon på att hon kunde lägga in en bild på en tjej och skriva typ "Två månader idag, jag älskar dig" (eller något sånt). Så hon letade upp en bild på google och laddade upp den. x) Sedan gick vi som var på lektionen in på hans bilddagbok och kommenterade. Direkt efter att hon hade laddat upp den var det några personer som redan hade hunnit titta på den. Sara sade, på skoj, att hon kunde sms:a hans kompis och säga att han skulle kolla på Thordurs bilddagbok. Tyckte det var en bra idé, så hon skrev ett sms (som hon inte tänkt skicka) och sen råkade hon trycka iväg det. Han svarade iallafall och ibland skrev Sara, annars jag. Jag skrev till honom att han inte fick säga att det var vi som hade gjort det etc. och dte verkar som att han löd oss. ;) Uppenbarligen hade han fått sms från Thordur om att han visste att det låg en bild på sin bilddagbok som han inte hade sett än. Nu har han iallafall sett den, mohaha. Vi kommer nog bli dödade imorgon, dags att gömma sig. ;)

Efter spintpasset hade jag utvecklingssamtal. Det gick faktiskt riktigt snabbt, blev klart på lite mer än tio minuter bara. Skönt! Låg på g eller vg i alla ämnen, det var härligt att höra.

Yesbox, nu blir det till att plugga lite på Asiens länder och sedan tänkte jag se på film lite i sängen (finns inte mycket som är skönare, man både blir underhållen och ligger ner på samma gång ;d oj, det där lät inte riktigt som jag ville xD).

Hoppas att de här två dagarna innan lovet går supersnabbt nu!

Btw. har valt inriktning nu. Det blir samhäll! :D



Vargen är skjuten.

Jaha, så har de dödat den där vargen som har smugit omkring hemma hos oss. Läste artikeln i Bohusläningen (nej, jag läser inte den tidningen, förutom serier och kollar vad som är på tv, men det var på framsidan;d). Den hade uppenbarligen dödat fem hundar och det verkar som om att de fått tillstånd att skjuta den. Själv tycker jag att de kunde tagit den till Nordens Ark eller någon annan djurpark istället. Jag menar, vi äter ju djur och inte blir vi skjutna för det. Visst, jag förstår att det kanske inte är så kul att den dödar folks husdjur, men som sagt så kunde de ju skickat den till en djurpark. Vargen är ju trots allt ett vacker och utrotningshotat djur .
Vad tycker ni, är det rätt eller fel att döda vargar och andra utrotningshotade djur?  


Titta, den ser ut som en riktig hund!

Måndag.

Då var det måndag igen. Sega, sega dag!

Jaja.. Idag var det som sagt segt, som vanligt måste jag säga. ;)
I skolan var det tråkiga lektioner, men rasten var något roligare (som vanligt). Har inget mer att tillägga om den saken. :p

När jag skulle hem var det tur att jag inte tog bussen. Precis när jag gick ut fick jag ont i hjärtat (av alla ställen). Jag har nästan aldrig ont i hjärtat, eller jo ett par gånger men bara i någon minut, men idag gjorde det sjukt ont och när jag tog djupa andetag gjorde det svinont! Det höll på så i ungefär en timme, så när jag hade varit hemma ett tag slutade det. Vet inte riktigt vad det var. Menmen, får hoppas att det inte kommer tillbaka. För en stund sedan upptäckte jag att jag har glömt samhällsboken + pappret med det vi skall kunna i skolan. Skit också, har prov i det på onsdag ju.. Lär väl få ig igen, som förra gången. :p Så en grej till.. min mobil är helt stupid. Jag tyckte att jag hade så jävla lite kontakter på den nya, så jag tänkte gå in på den gamla och skriva upp folks nummer på ett papper eftersom jag hade för mig att syrran sparade mina kontakter i den förra telefonens mobilminne. Men eftersom den nya (som mamsen har fått) inte har något kontantkort så tog jag mitt. Det funkade inte, så jag testade syrrans. Självklart funkade hennes och jag fick tag i kontakterna. Bara det att när jag satte tillbaka kortet i min nya mobil så funkar det inte! Helt sjukt, den går inte att sätta på. Det är bara helt freaking..svart. Får hoppas att det ordnar sig snart det med. :) Nu känns det som att jag har haft värsta klagostunden här, menmen. :p

Ha det så bra!




Cheerleading.

Helt plötsligt ,efter att ha gått förbi när syrran satt och kollade på Bring it on, har jag fått ett väldigt infall att jag vill börja med cheerleading så jag tittar runt på olika hemsidor och såg att det närmsta stället ligger i Vänersborg. Man tränar på onsdagar och torsdagar, men det skulle isåfall innebära att jag får sluta tidigare på torsdagen och åka buss hem som är i Uddvalla vid elva.. Tror inte mina föräldrar diggar idén om att hämta mig så sent på kvällen, det är isåfall om jag kunde fjäska med Jenny. ;) Samtidigt så vet jag ju inte om det ens går att jag får bara hoppa in sådär när terminen redan har börjat för en månad sedan. Plus att jag inte vet hur nära det är mellan busstationen och idrottshallen. Det är mycket som skall stämma. ;) Men jag skulle iallafall vilja testa en gång, skulle vara sjukt kul! Drömma kan man.


Söndag.

Då var det söndag. Lite sådär halvt deprimerande, tyckte att vi nyss fick helg och helt plötsligt är den nästan över.
Jaja, det är bara att ta nya tag. Det är ju bara den här veckan kvar innan sportlovet! Det skall bli så jäkla skönt!

Idag har jag rensat ur min garderob igen. Det blev till att rensa bort allt från jeans (sju par!) till tröjor och tights. Har också städat resten av rummet och jag börjar trivas med det riktigt bra nu. Är glad att jag möblerade om för ett par veckor sedan, det känns mycket bättre och mer trivsamt nu!

Japp, så mycket mer hade jag väl inte att säga. ;) Måste dra och plugga lite på samhäll etc.

Pusshej!

Snö, snö och ännu mer snö.

Det är väl inte helt obekant för de flesta av er att det är snö ute. Efter att ha varit lat och tittat på film i sängen tog jag mig äntligen och släpade mig ut. Det blev lite pulka och sånt. Här är lite bilder:



Första bilden: Det var sjukt halt i backen så självklart halkade jag på väg upp. :p
Andra bilden: Gör snöängel.
Tredje bilden: Se upp i backen!
Fjärde bilden: Woho! Håller nästan på att krascha in i buskarna. ;)

"Att alltid vara en smula barn, det är att vara riktigt vuxen" /Jevgenij Jevtusjenko 

Dagens bästa citat.




"The best way to make your dreams come true is to wake up"

Lite frågor om mig. Har ändå lite tid över ;)

1. Vad är klockan: 14:11
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Linn Sandell
3. Smeknamn: Linnsan och Linn utan en penna (internskämt).
4. Vad heter dina föräldrar: Kerstin och Peter.
5. Antal ljus på din senaste tårta: Det kommer jag inte ihåg! Längesedan jag fick en tårta med ljus på.
6. Husdjur: Två katter bara, numera.
7. Hårfärg: Brun.
8. Favoritfärg: Åh, det finns så många fina! Men jag gillar blå.
9. Piericing: Nope, bara två hål i varje öra.
10. Tatuering(ar): Det har jag ingen. :p
11. Födelseort: Uddevalla.
12. Bostadsort: Jaa, vad ska man säga.. Mellan Färgelanda och Munkedal. ;)
13. Nuvarande bostad: Hemma, hah. :)
14. Har du varit kär: Alla dagar, varje dag. ;D
15. Har du varit i några andra världsdelar: Faktiskt inte. :o Bara Europa!
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej.
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): Fyra. Intresseklubben antecknar!
18. Kaffe eller glass: Glass ftw!
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur, tror jag.
20. Antal syskon: En syrra.
21. Färg på strumporna: Blå. :)
22. Lyckotal: 12.
23  Favoritfilm:Finns många bra!
24. Favoritcitat ur en film:  Oj. Får tänka en stund om jag skall komma på någon bra. ;)
25. Bästa semestern: Svårt att välja. Iallafall utomlands till något härligt land!
26. Favoritmat: Typ pizza och sånt.
27. Bästa veckodagen: Fredag och lördag!
28. Senaste låt du lyssnat på: Nomy-You better die young (för första gången)
29. Tandkräm: Vet inte vad den heter, haha. :p
30. Favorit TV-program:  Dh och lite annat. ^^
31. Favoritrestaurang: Brukar inte gå på restaurang. ;)
32. Favoritblommor: Rosor.
33. Tycker inte om: Att plugga, gå upp tidigt på morgonen eller när Sara tar massa kort på mig i smyg. ;)
34. Sport att titta på: Fotboll alla gånger!
35. Ögonfärg: Blå.
35. Senaste sjukhusvistelse: Hm, det beror på. Tog sänka för något år sedan då jag testade mig för gluten och laktos. Och ungefär samtidigt kollade doktorn mina halsmandlar som var stora, åkte in till sjukhuset eftersom jag blev sjuk värsta ofta förra hösten. Skulle egentligen opererat men..
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: De är vita. ;)
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Har inte ens börjat övningsköra (!) Tänkte göra det till sommaren.
40. Vem/var är du om 10 år:  Ojoj, hoppas att jag är på något mysigt ställe utomlands. Och hoppas att jag är.. en bra person, haha vet inte vad jag skall säga. :p
41. Vem fick du senast e-mail från: Kan kolla... Typ någon reklamskit från Dansukker.
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nope.
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Oj! Elgiganten tror jag, haha. Tv-spel, TV med stor skärm, massagestol, filmer i mängder, kameror, massa mobiler.. you name it! ;)
44. Vad gör du när du är uttråkad: Det brukar väl bli datorn, tv-spelet, tv:n, någon bok/tidning eller en kompis kanske. Och sen är jag helt plötsligt inte uttråkad längre. :p
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Lite blandat där va.
46. Födelsedag: 25:e juni.
47. Vad retar du dig på: Typ.. vissa människor.
48. Det bästa du vet: Massa.
49. Läggdags: Innan skolan blir det tidigast halv elva. Annars varierar det.
50. Stjärntecken: Kräfta. ^^
51. Värdefullaste ägodel: Ehh.. mobilen, datorn, tv:n... :)
52. Vad är klockan: 14:40.
53. Vad har du för kläder på dig just nu: Mörkblå jeans, ett vitt linne och en grå kofta.
54. Favoritland: Har inte varit i så många ju. Hitills är det väl.. Spanien, av de jag varit i iallafall.
55. Favoritfilmmusik: Dunno.
56. Skostorlek: 38-39.
57. Fobi: Trodde inte jag hade klaustrofobi, men när jag blev instängd i en hiss så.. Anar att de flesta får det om de blir instängda på ett så trångt ställe. :p
58. Favoritpålägg: Ost.
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Oj! Typ "Rädda barnen" eller något. :)
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Vet inte, haha.
61. Bästa bok du läst: Svårt! Det finns en hel del klassiker, typ Harry Potter och Sagan om Ringen, men sen finns det vissa andra nyare också. :)
62. Vad är du beroende av: Choklad. :D
63. Favoritdjur: Hund och katt.
64. Gillar du snö: Jarå, iallafall att åka skidor och pulka i. Och att mula/mulla (vet inte hur ni säger där ni bor) någon i, mohaha. :d men sommar är bättre!
65. Favoritglass: Typ kuggfråga.. Gillar allt från Daimglass till Twister.
66. Vad la du dina sista pengar på:  Det var nog en chokladmuffins. ;)
67. Är du långsint: Nope.
68. Favoritgrupp/artist: Men svårt. Kan inte säga en. ;)
69. Vilken är din bästa egenskap: Eh.. suger på att säga sånt här om mig själv.. Men det är väl att jag inte blir sur så lätt. :p
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Börja motionera mer. Kanske börja i någon sport.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: Eh, not!
72. Vad gör du i sommar: Firar min födelsedag, åker förmodligen till Molkom med släkten under midsommar, badar de flesta dagarna, är med kompisar och kanske, kanske, kanske.. åker till Thailand med tjejerna! :D
73. Mest intressanta stad du varit i: Barcelona!
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Oj. Svår fråga.. Får tänka ett tag om jag skall svara på den. ;)
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Såna som är roliga att prata med och såna som är duktiga på olika saker. :) 
76. Vad stör du dig mest på hos andra människor: Det är nog såna som tror sig för mycket.. Och bitchar som fejkar allt, man märker vissa som fejkar dumhet. ;s
77. Favoritgodis: Choklad!
78. Spelar du nåt instrument: Nja, men jag spelade piano och trummor.
79. Snyggaste kändisen: Ehm.. förr tyckte jag C. Ronaldo, men nu vet jag inte..Han var snyggare på plan, haha. :p
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Super Mario. Då skulle jag kunna dra till med att jag har träffat någon som verkligen ingen annan har träffat.. nej då :p om jag skulle träffa en riktig person skulle det nog bli någon rolig som kunde underhålla mig. :D
81. Vilken film såg du på bio senast: Hahaha, Patrik 1,5 tror jag. x)
82. Senaste köpta skiva: Köper inte cd-skivor längre.. Kommer inte ihåg. ;) 
83. Roligaste konserten: I somras. :)
84. Bästa känslan: När man har ett helt sommarlov framför sig, typ första dagen på lovet! :D
85. Samlar du på något: Nja..
86. I sånt fall, vad:  Filmer och tv-spel kanske, om det gills..
87. Är du feminist: Guess so, venne... x)
88. Favoritminne: Spanien <3
89. Favoritskiva: Men det är för svår fråga. :p
90. Bästa kompis/ar: M,S,J,E,J. :)
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Not a fucking idea! :d
92. Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: Faktiskt ingen. :D
93. Favoritlåt: Men sluta. Också för svårt!
95. Har du en mobiltelefon: Klart.
96. Vad är det vackraste som finns: Mycket.
97. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Ohh, svårt det också! Vill typ till massa ställen: Frankrike, England, Thailand, USA, Nya Zeeland, Australien, Spanien igen och kanske Japan med Sara och Jenny, haha.
98. Är du homo- eller bisexuell: Nej x)
99. Vad är klockan nu när du är klar: 15:06.



The evil cat, mohaha. Awesome picture. ;)

En kämpe.

Haha, omg det här fick mig att le. Läste lite på Aftonbladets hemsida om en 68-årig kvinna från Korea som har kuggat teorin man gör för att få körkort hela 771 gånger! Hon brukar skriva teoriprovet varje dag förutom på onsdagarna och helgerna. Hon behöver 60 poäng för att få godkänt, men hennes högsta poäng är hitills 50! Man undrar ju hur man kan misslyckas så många gånger, hon borde ju kunna frågorna utantill vid det här laget. ;)

Men det är iallafall skönt att höra att hon inte ger sig. Hoppas att hon klarar teorin nästa gång!



Madde 16 år och 11 dagar.

Sen är det ju så att lilla sötnosen Madde fyllde år den 26:e januari och jag har inte gjort något inlägg kom jag på.
Grattis på dig, välkommen in i 16-årsklubben! Hoppas att du hade en underbar dag. Jag tänkte skicka en sak, men jag hittade den inte. Jag har nog lagt den på rummet någonstans, var beredd på att det kan dyka upp ett kuvert i brevlådan någon gång i framtiden! ;)

Puss på dig, sweety!



Hurra, hurra, hurra (typ 11 dagar i efterskott)!

Helg!

Fredag, fredag, fredag! Humöret är på topp.

Har varit hemma i ungefär en timme nu, slutade vid tolv idag.
Dagen inleddes med ett excel-prov, det gick inte så bra. Efter det sade vår grymma matte-lärare att vi fick öva på geografi-provet på matten! Till sist hade vi det där geografi-provet och det var bara fem frågor, så det gick bra.
Haha, hade på mig små svarta stövlar med liten klack idag för första gången. Det visade sig att de var sjukt hala och jag halkade typ fem gånger i skolan. Som Bambi på hal is, typ. Gick i hallen och..vips så halkade jag till. Så kan det gå! ;) 
Sara tyckte det var så kul att jag skall ha på mig de skorna ibland bara för att underhålla henne, haha.  

Måste bara säga en sak: Fan vad gött det är med helg!



Det smartaste citat jag hört på länge.





"Du står inte bara i ansvar för vad du säger utan också för vad du låter bli att säga" / Martin Luther King

Dålig uppdarering. Sorry!

Hejsan!

Jag vet att det har varit sjukt dålig uppdatering det senaste, men jag har haft en del annat för mig och saken blir inte bättre av att datorn hänger sig hela tiden och är sjukt seg.

Iallafall, så har jag i helgen bla. städat mitt rum. Duktigt av mig, speciellt eftersom jag rensade i garderoben och skurade golvet. Sensation, haha.



Första bilden: Mina smycken som jag rensade i helgen
Andra bilden: Min säng med några klädesplagg på. Till sist var hela sängen full och katten låg mitt upp i allt, haha. :p

Egentligen tänkte jag ladda upp fler bilder, men det går inte så jag får skriva ett roligare inlägg imorgon eller något och lägga in lite bilder.

Pusshej!

RSS 2.0