H&M delivery.

Tjenare.

Onsdag idag. Härligt! Bara två dagar kvar nu.

Idag var jag trött som fan, fast jag gick upp vid halv åtta. Hela dagen har i princip gått ut på att lyssna på olika lärare. Först en stund på Sture (matteläraren),efter det föreläsning om jordskorpan med Simon (samhällsläraren). Efter lunchen blev det  sedan hela lektionen med Hasse (so-läraren som pratar igenom alla lektioner, höll faktiskt på att somna idag) och till sist fick vi information om inriktningen samhäll. Försökte koncentrera mig så mycket som möjligt på det sistnämnda, eftersom det var viktigast. Vi skall nämligen välja inriktning (samhäll eller ekonomi) innan sportlovet. Som tur är pratade inte samhällsläraren lika mycket som ekonomiläraren gjorde förra veckan. Jag tror att jag kommer välja samhäll, men jag är inte helt hundra! Tvekar typ för att Erika säger att det är så många som har ångrat sig att de inte valde ekonomi. De jag umgås med skall välja ekonomi och det gör inte det hela lättare precis, även fast jag vet att man inte skall välja en linje för att ens kompisar går där.
Jaja, har iallafall tre veckor kvar att bestämma mig på.Idag när jag kom hem hade jag fått ett paket från H&M. Här har ni innehållet:
Första bilden: Ett mysigt pyjamasset.
Andra bilden: En vanlig, randig och svartvit t-shirt.
Tredje bilden: En gullig rosa top med rosett på baksidan (Shortsen är från TopShop).Första bilden: Ett blått långt linne (kan användas som klänning).
Andra bilden: Ett set med en cardigan och ett linne.
Tredje bilden: Ett annat set med ett cardigan och ett linne i matchande färger.
Där var dem. Alltid kul med nya kläder! ;)
Får använda dem när det blir lite varmare, det är ju jättekallt ute nu! Brr..

Men nu får jag ta och gå iväg och läsa på lite om litteraturhistoria och skriva klart min novell.

Btw, så får ni gärna följa min blogg via Bloglovin. Klicka isåfall på Bloglovins symbol i menyn till vänster. Kommentera också om ni vill att jag skall följa er blogg. :)

Pusshej!

Världens yngsta mamma.

Text tagen från internet (kan hitta den på många ställen):

"Lina Medina, född 27 September 1933 i Paurange, Peru födde då hon var 5 år, 7 månader och 21 dagar en pojke och är därmed den yngsta bekräftade modern i medicinhistorien. Detta världsrekord följs tätt av ett liknande fall i Ryssland.
Linas föräldrar tog med sig henne till sjukhuset när hon var 5 år pga hennes enorma storlek. Man trodde först att hon hade en tumör men hennes läkare, Dr. Gerardo, kom fram till att hon var gravid i sjunde månaden. Lina hade fått sin mens när hon var ca 8 månader gammal och hade redan kommit in i puberteten i väldigt tidig ålder. När hennes son var 10 år fick han veta att Lina var hans mamma, innan hade han trott att hon var hans syster. En och en halv månad senare, den 14 maj, 1939 födde hon en pojke, Geraldo. 1972 gifte hon sig och fick ännu en son, 33 år efter Geraldo. Geraldo avled när han var omkring 40 år."Hur sjukt är inte det då? Ett barn som bara är barn själv som födde en son. Jag menar, hon var fem!

Världens bästa film?

Hej igen! Vill bara fråga er en sak... Filmfreak som jag blivit nu på den senaste tiden sökte jag runt lite på google för att ta reda på en sak. Tänkte kolla vad man fick upp för resultat om man sökte på orden "världens bästa film". Resultaten var lite blandade och på en av sidorna fick jag upp en lista över världens bästa filmer (enligt en omröstning). Tänkte publicera de tio bäst rankade här:

1. The Lord Of The Rings : The Fellowship Of The Ring (288 p.)

2. The Lord Of The Rings : The Two Towers (160 p.)

3. Braveheart (124 p.)

4. The Matrix (123 p.)

5. Gudfadern (107 p.)

6. Pulp Fiction (87 p.)

7. Star Wars (1977) (72 p.)

8. Nyckel Till Frihet (66 p.)

9. Den Gröna Milen (65 p.)

10. Forrest Gump (62 p.)


Resten av listan hittar ni på: http://www.moviemix.nu/artikel.asp?Id=20

Håller ni med, är Sagan om ringen världens bästa film? Om inte, vilken är er favoritfilm genom tiderna?


Söndag.

Hejhej!

Idag har varit en riktigt slapp dag. Eftersom våra föräldrar är iväg på revy just nu, så har jag och syrran ätit hos farmor och farfar och hållt dem sällskap några timmar. Vi såg på tv och det enda som är någorlunda bra som gick var Top Model, så där satt vi: jag, syrran och farmor och såg på Top Model, haha. ;)

Imorse såg jag även på film på min lilla bärbara Asus 900. Eftersom det brukade bli knasigt när jag hade text (iallafall på den stora datorn) så tog jag en svensk film och såg på. Det blev Linas Kvällsbok. Den är faktiskt bra för att vara svensk. Annars kommer jag inte på speciellt många svenska filmer som är bra. Vet ni några?

Aja, nu skall jag gå och fixa mig iordning för kvällen. Sedan skall jag gå och fortsätta se på Bridget Jones Dagbok, som jag nyss satte på. Ser den med engelsk text och det är ju bra eftersom jag går Spint (en internationell linje). ;)
 
Hoppas ni har en bra kväll!

 

GTA.

           Grand Theft Auto

Helt sjukt roligt spel! Ett måste. Ge mig nu!


Skönt med helg!

Hejsan!

Måste bara säga att det är jäkligt skönt med helg!
Lördagar innebär en lång sovmorgon. Precis vad vi ungdomar behöver för att ladda upp oss ett tag, även om det bara innebär ett väldigt litet tag.

Den här helgen blir det bara till att vara hemma. Egentligen skulle jag hittat på något med Bea, men vi gör det till lovet. Det är ju bara tre veckor kvar dit! Det är ju typ ingenting. Tre veckor går supersnabbt. ;)

Har egentligen inget speciellt att säga, ville bara uppdatera lite eftersom det är fler och fler som börjar hitta till den här bloggen (även fast jag inte förstår hur). Det var superkul den morgonen jag gick in och hade fått flera besökare och kommentarer på bara några timmar. Det brukade typ vara en eller två om dagen som besökte min blogg innan (hade inte gjort reklam för den, men nu vet tre i min klass om den iallafall), så det var en överraskning (haha)!

Och på tal om ingenting så är det snö ute, äntligen! Skall det vara vinter får det iallafall vara lite snö. Blir sugen på lite skidor och pulka nu. Hoppas den blir kvar iallafall några dagar. Sedan kan det bli jättevarmt, tycker jag. :)

Hoppas att ni alla har en bra helg!


Det snöar! (Bilden är från Branäs)


Dikt: A better tomorrow.

I never knew there would be a better tomorrow But you've come into my life and taken away all my sorrow
My days of sadness are a thing of the past Because I have found true love at last My days of emptiness are gone for good Because you fill a void in my heart that you should You've opened a window You've shown me the light
And my love for you will continue to burn bright.


Skriven av: Yvonne Warren


Gårdagen.

Hejhej! Sitter här och har datakunskap.

Hade det riktigt trevligt igår hos Jenny, men vi var uppe rätt länge.
Vi hade ju tänkt att ha American Pie-maraton, men vi såg faktiskt bara på Band Camp. Efter den satte vi istället på Meet the Spartans. Kan ju säga att den var riktigt rolig om man har lite flummig humor som jag. ;)
Till sist blev det en film som Sara hade med sig; Blades of Glory. Den var också en rolig och skön film!

Efter dessa filmer blev det till att lägga oss. Sara somnade runt halv två och hon vaknade inte, trots att vi pratade högt i typ två timmar till.

På morgonen vaknade vi till Saras extremt höga mobilsignal. Sara stängde inte av den på ett bra tag, och när hon väl hade gjort det somnade hon om. Måste vara härligt att kunna sova så djupt!Pusshej!

American Pie-maraton.

Japp, nu är det kväll och dags att fixa lite. Tänkte gå och skriva lite på min novell, men först skall jag gå och packa lite.
Skall nämligen hem till Jenny imorgon för att sova över tillsammans med Erika och Sara. Vi skall gå en promenad på eftermiddagen, tror jag, och ha American Pie-maraton på kvällen. Sånt är ändå kul, ha en helkväll med maraton! Skall försöka tvinga dem att ha typ Scream- och Scary movie-maraton någon gång. :D  
Menmen, nu får jag allt ta och fixa iordning sakerna. Längtar tills imorgon!


Lång väntan.

Damn! Har precis ringt tre för att be om pukkod. Min syrra hade, precis som jag, tappat bort sin pukkod för ett bra tag sedan och hon ringde till dem och fick den mot att hon svarade på några frågor, t.ex. "Säg några personer i din kontaktlista" och "Vem ringde du senast?" osv. Men jag fick inte någon pukkod idag, trots att jag sade mamsens personnummer, de 4 sista siffrorna och annan personinformation. När jag berättade varför jag inte kom in på mobilen var hon tvungen att fråga någon annan hur hon skulle göra, och den personen sade åt henne att hon skulle skicka koden i ett brev. Så nu skall jag få koden, tidigast på fredag och min nya mobil bara ligger här och...glänser. ;)

Så nu får jag alltså vänta ännu ett par dagar på att kunna komma in på mobilen. Suck! 
Längtar tills jag får koden. Denna långa väntan!

Pusshej.


Dagen.

Shues, idag har det varit en rätt seg dag. Vi hade matteprov på morgonen, sedan såg vi Planet Earth på geografin, och efter det hade vi lunch. Det var ingen vidare god mat, så man fick klara sig på knäckebröd, hihi. :)

Efter lunchen blev det iallafall samhäll med Hasse, och han pratade som vanligt på hela lektionen. Man fattar inte mycket heller, så jag satt och skrev lite lappar till Jenny och Sara.
Sist på dagen fick vi lite information från en som är lärare på den ekonomiska inriktningen (vi skall välja inriktning, samhäll eller ekonomi, innan sportlovet). Han stod och babblade i typ en och en halv timma, och hade inget uppehåll. Inget vidare efter att precis ha haft föreläsning hela samhällslektionen. Jag och en annan i klassen kom iallafall fram till att han påminde om Sture och babblade som Hasse. Perfekt beskrivning, tycker jag. ;) Eftersom han hade typ tre av lektionerna så har nog mitt (lilla) intresse för den inriktningen minskat iallafall. Visst har jag inte varit inne på ekonomi förut, pga. att jag anade att det är mycket matte, men han sade att man typ bara behöver kunna procent. Det var ju typ den enda positiva saken, haha. Nejdå, lite andra saker var det väl allt som var bra, men..

Jaja, det verkar som att det blir samhäll ändå för mig, men jag har inte bestämt mig till 100%.Väntar med det tills vi har hört föredraget om det nästa vecka.

Pussar!


Bild från Branäs förra året. Det är ju skitkallt utomhus nuförtiden!

Mobilkrångel

Hejsan! Har precis kommit hem från skolan.

Skall snart gå ner och äta och sedan skall jag ringa tre och be om en ny pukkod. Det är nämligen lite krångligt för att i december så spärrade min syrras bästis mitt mobilkort genom att trycka in fel pinkod tre gånger. Men eftersom jag ändå lämnade in mobilen på lagning så tänkte jag inte så mycket på det. När jag fick tillbaka mobilen så var kortet borta, så efter några veckor ringde vi för att säga upp mitt tre-abonnemang. Det var då vi fick erbjudande om den här nya mobilen. Det var mamsen som pratade och de sade att de skulle skicka med ett nytt kort på köpet, uppenbarligen så måste de ha snackat om minneskortet eller något, för jag fick inget. Plus att det stod på papprena jag fick med att jag hade mitt gamla nummer. Det står även att det är en "förlängning av abonnemang". Eftersom jag inte hade någon pukkod igår, iallafall inte som jag hittade, så gick jag in på tre:s hemsida. Tänkte kolla upp om man kanske kunde ta reda på sin pukkod där, för jag mindes att jag hade skapat ett konto där för ett par år sedan..
Självklart kom jag inte ihåg mitt lösenord (tror att det var något konstigt) på sidan, så jag tryckte då på knappen "Glömt lösenord?". Men vad står det där sedan då, om inte "Fyll i ditt mobilnummer så skickar vi ett sms till dig med ditt lösenord"! Det är ju jävligt lätt om man inte ens kommer in på mobilen, det var faktiskt därför jag var inne på deras sida.
Till sist fick jag iallafall ringa kundservice, men de hade stängt två timmar tidigare. Det kunde man ju ana! Och jag hade precis lagt in en massa låtar, flera nya, och typ 50 ringsignaler som jag fick tag på igår!
 
Menmen, får ta och ringa tre och lösa det här, så att jag kan gå in på min mobil. ;)


En bild på en av katterna, som utfyllnad.

Bye!

Ny mobil! <3

Åh ja! Min nya mobil har äntligen kommit. Den är så jävla snygg, den har fin design, en skitbra kamera, man fick med ett minneskort på 2 GB. Den här mobilen har allt, direkt jag såg den visste jag att den var perfekt! Den känns verkligen som min stil.

Nu ligger den på laddning där nere och jag sitter här och längtar tills den är klar. Måste ju ladda in en massa musik och självklart: att testa själva telefonen är ju inte heller så dumt ;)

Här har ni en bild på den:
"My precious"- om jag skall citera Gollum.

Livin' on a prayer

Once upon a time
Not so long ago

Tommy used to work on the docks
Unions been on strike
Hes down on his luck...its tough, so tough
Gina works the diner all day
Working for her man, she brings home her pay
For love - for love

She says weve got to hold on to what weve got
cause it doesnt make a difference
If we make it or not
Weve got each other and thats a lot
For love - well give it a shot

Chorus:
Whooah, were half way there
Livin on a prayer
Take my hand and well make it - I swear
Livin on a prayer

Tommys got his six string in hock
Now hes holding in what he used
To make it talk - so tough, its tough
Gina dreams of running away
When she cries in the night
Tommy whispers baby its okay, someday

Weve got to hold on to what weve got
cause it doesnt make a difference
If we make it or not
Weve got each other and thats a lot
For love - well give it a shot

Chorus

Weve got to hold on ready or not
You live for the fight when its all that youve got

Chorus

Manic monday.

Sådärja. Då är designen ordnad! Såhär kommer det att se ut iallafall ett tag framöver.

Idag har det varit en riktigt slapp dag. Skolan gick snabbt och till sist satt jag i bilen och skulle åka med mamsen från Färgelanda och hem. Innan hon hade hämtat mig hade hon iallafall uppenbarligen råkat köra på en trottoarkant, så det "pustade" lite från ena bakdäcket, så hon bestämde sig för att ta en mindre trafikerad väg hem. Rätt som det var började det låta jättemycket från däcket och vi förstod att vi hade fått punka, så vi fick köra in på en mindre väg och ringa till papsen. Fick sitta i bilen i ungefär en timme, eftersom han även åkte till en för att köpa en del till däcket(kommer inte ihåg vad den heter just nu).

När jag kom hem hade jag visst inte fått den nya mobilen, som de på tre sade att jag skulle få. Grr, lita inte alltid på såna där försäljare. ;)

Japp, det var typ min kväll. har suttit här vid datorn och fixat bloggdesignen sen dess. Borde kanske kolla igenom min dikt snart.

Tror jag skall ta och ringa Bea och höra om hon vill hänga med till Göteborg på fredag också.

Pussar!


Alltid lika kul med Bea! Har massa knäppa 
bilder på oss. ;)  

Bloggen är lite rörig just nu.

Hejsan, ursäkta för hur bloggen ser ut just nu. Jag har hållt på någon timme och försökt fixa den, men den skall inte se ut såhär. Jag tänker fixa en vit header och se om jag kan flytta den där texten däruppe. Men det skall jag inte göra ikväll, för jag ska sova nu (haha).

Får se om det blir bättre imorgon!

Pussar!

Nyfixat rum.

Oh yeah, äntligen har jag nästan fått ordning på mitt rum. Helt ommöblerat nu och allt. Nu kan jag ta hem folk igen, utan att skämmas. Jag har ett litet rum med två bokhyllor, säng och bord med tv:n och nintendot på. Ett stort skrivbord slängdes ut och ersattes av min garderob (som hitills varit i hallen utanför).

Men nu kan jag inte skriva mer. Skall äta lite middag.

Btw. Imorgon kommer min nya mobil. Exciting!

Ha det bra!

Utdrag ur denna sjukt fina låt <3

So I lay my head back down.
And I lift my hands and pray
To be only yours, I pray, to be only yours
I know now, you're my only hope


Tråkig uppdatering.

Idag gick man upp riktigt tidigt. Syrran skulle hjälpa till med en gudstjänst (eftersom hon konfiremerar sig) så mamsen tvingade med mig.. Hade ju gärna legat kvar i den varma, sköna sängen ett tag till, men jaja.

Idag blir det till att fortsätta med mitt rums makeover, så jag snart kan ta och bjuda hit folk igen. :p
Sedan skall jag väl finslipa lite på min kärleksdikt som skall in på tisdag.

Yes, inget roligt inlägg menmen, ville bara skriva lite.

Pussar!


I miss my black hair.


Lördag.

Hejsan. Ingen uppdatering på ett par dagar. Sorry. Har inte haft tiden och orken.

Men iallafall så var jag med Jenny och Sara igår hemma hos Jennys kompis Sebbe. Vi åt lite mat och bakade kokosbollar (mumsigt!). När jag kom hem så började jag skriva lite på en novell på datorn och mitt upp i allt kom farmor och lämnade av min kusin här, så jag fick passa henne ett par timmar (fick ingen hjälp från syrran, som gick och lade sig så fort farmor hade gått. Typiskt henne). Hon var däremot lugnare än vanligt, fast väldigt rastlös.

Idag har jag iallafall varit ute och gått och sånt. Härligt med helg!
Jag vet egentligen inte varför jag skriver ett inlägg, men jag ville bara visa att I'm alive, haha. :)
Skriver kanske mer senare eller någon annan dag, men nu måste jag gå och städa lite på mitt rum.

Pussar


Livsnjutare.

Jag kan sammanfatta hur jag känner mig med två ord just nu...Livet leker!

Delar av mitt rum.

Ojoj, jag vet verkligen vad jag behöver göra i helgen...Haha, godkväll på er!

Dagens outfit.

Tänkte variera innehållet på den här bloggen lite mer, så här har ni dagens outfit:


Sådär. När jag vaknade i morse var däremot håret verkligen jättefint lockigt,
som jag aldrig förr sett det. Men när jag kom till skolan var det inte
så mycket lockar kvar, eftersom jag inte tog i något hårspray.
Men nu vet jag iallafall hur man fixar en skitsnygg frisyr.
Kan vara bra att veta i framtiden!
 
Ha det bra!

Shopping.

Hejsansvejsan. Har varit på torp och kom hem för över en timme sedan. Köpte (och fick) några fina saker:Första bilden: En vit jacka som jag köpte av "Inga from Sweden" inne på Vero Moda.
Andra bilden: En bh och ett par trosor (Marwin) från JC.Första bilden: En blå klänning (storlek L! I know, biiiig. Men den är så söt!) från Bikbok.
Andra bilden: En Marwin-mössa från JC.Första bilden: En rosa kofta som mamsen köpte till mig.
Andra bilden: (Utfyllnad) Slutet på den här visningen. ;)

En lyckad shoppingrunda!

Ta emot utbytesstudent..!?

Just det, på spanskan idag frågade vår lärare om vi skulle kunna tänka oss att ta emot en utlänning som kommer att komma hit i mitten av maj. Den personen skall isånafall bo hos mig i ungefär en vecka, men den kommer typ bara att vara där på morgonen och kvällen. Under skoltid så har de lite andra aktiviter för sig, så man behöver inte ta med sig honom/henne på massa lektioner. Man får 500 kr i ersättning för matpengar och man får välja vilket land man vill ha en person i från (alternativen jag kommer ihåg är Finland, Lettland, Spanien, Tyskland, Polen, Italien och Spanien!). Många tjejer i spanskagruppen drog efter andan när de förstod att de kunde få hem en snygg italienare, haha. Själv vet jag inte vilka länder jag skall välja i sådana fall(man får göra ett första- och andrahandsval). Vissa kan ju bra engelska, andra kan typ bara spanska/italienska. Man får välja om man vill ha en tjej eller kille också, och det blir också svårt.
Jag tror att jag seriöst skall fråga om jag får ta hem en. Man får öva lite på engelskan/spanskan, en kompis från ett annat land och lite pengar, haha. Nej, jag hade allt frågat även om man inte hade fått något, det är liksom en kul grej. Vi kommer ändå ha utbyte med Spanien och Malta eller England i framtiden.

Hon frågade också om vi ville ha ett utbyte med några från Österrike. Hon har deras mejladresser, som hon skall ge till oss. Hon frågade oss spanska-spintare, eftersom hon inte har någon grupp i tyska steg ett. De vill komma hit och göra ett utbyte för att lära sig mer engelska. Jag tycker det låter sjukt kul! Detta innebär att jag har att förvänta mig en möjlig Österrikeresa, en möjlig spanskresa (tillsammans med spanskagruppen) och en resa till England eller Malta i trean, beroende på vilken inriktning jag väljer i tvåan (ekonomi eller samhäll).

Ja, där fick jag ihop ett rätt långt inlägg. Kan inte garantera att det är rätt grammatiskt just nu, eftersom jag har bråttom och måste kila. Orkar inte läsa igenom det. Hoppas ni orkar iallafall, haha. ;)

Hasta la vista!

Torp snart.

Hejsan. Sitter i skolans bibliotek och har precis tagit reda på lite fler nackdelar om biobränslen(vi hann inte köra den debatten i onsdags, så vi kör på imorgon istället). Om en tjugo minuter eller någonting så skall jag stänga av och kila över gatan till papsen, som går på ett högskolecentrum bara några meter bort. Efter det skall han skjutsa mig till torp då det blir lite shopping. Tänkte titta om halva reapriset har börjat. Smycken är alltid kul att kolla på, och jag skall ändå samla på mig massa pokergrejer som jag kan lägga i högen till sommaren när jag och mina kusiner skall spela.

Yes, det är typ min dag det. Nu är iallafall proven för den här veckan och ett par veckor framåt över. Nästa vecka har vi "bara" två engelskaläxor, en spanskaläxa och en svenskaläxa där vi skall skriva en kärleksdikt som skall läsas upp (man kan vara anonym). Aja, det kommer nog bli..intressant. Iallafall att höra alla andras. ;)

Okej, jag känner att det här inlägget inte har någon röd tråd precis, men whatever. :D

Pusspuss!


Surprise!

Idag när mamsen skulle ringa till tre och avbeställa mitt abonnemang där (eftersom jag slarvat bort mitt kontantkort efter att ha lämnat in mobilen) så fick jag en glad överraskning. De ville gärna ha kvar oss som kunder och frågade oss varför vi ville säga upp abonnemanget och jag berättade anledningen för mamsen och hon sade det till dem. Då erbjöd de oss en ny mobil helt gratis om vi startade ett nytt abonnemang på 99 kr i månaden, där jag också får ringa för hela beloppet!
Så det är klart att jag tackade ja! De frågade mamsen vad vi ville ha för mobil och hon sade att vi ville ha en med bra kamera. Då erbjöd de oss en med 3,2 megapixel och bra ljud. Sedan fick jag välja färg (vit, marinblå eller grå) och jag valde marinblå(vill inte ha grå eller svart som typ alla andra) och den kommer att komma hit redan på måndag!
Jag som hade förväntat mig en uppsägning av ett abonnemang... Så det kan gå!


Linnsan goes happy!

Sommar, kom till mig!

Är helt inne på tema sommar just nu. Vill verkligen ha sommarlov snart med mycket sol och bad!


Med den här bilden, tagen på min födelsedag i somras på ön Sollerön, säger
jag godnatt för ikväll, eftersom jag skall lägga mig och läsa läxor nu.

Pusspuss!

Vill ha sommar.

Kollade runt lite på H&M:s sida och när jag såg de här bilderna började jag verkligen längta efter sommaren, tiden då man (enligt mig) klär sig som snyggast:


Jag saknar...


...Spanien! Älska värmen, havet, glassen och allt annat. <3

Tuesday.

Shuues :)

Tisdag idag då. Härligt att den dagen är gjord i skolan. Bara tre dagar kvar nu innan helgen!

Idag är mina planer att plugga, plugga och plugga. Både på debatten vi skall ha imorgon (är med Erika och André och skall försvara kol och olja mot biobränsle, inte världens enklaste uppgift kanske..) och på naturkunskapsprovet som vi har på torsdag. Imorgon blir det också massa plugg, men på torsdag blir det något mindre och då skall jag satsa på att förbättra min blogg, skriva mer inlägg osv. eftersom jag ändå har tid.

Pusspuss!

Ibland gillar man sitt hår.

Grejade lite med mitt hår förut (typ fixade med fingrarna runt i håret, men inte tupering) och efteråt märkte jag att jag hade fått massa volym och sedan gick jag in på toaletten och tog hela luggen och satte fast den på andra sidan med ett spänne. Det blev rätt great ändå, inte sådär platt och tråkigt som det brukar vara.

Här är lite bilder (spana in bild nr 4!):

Naturkunskapsprov

Nemen tjena ;)

Idag är det måndag och jag är trött! Det blåste i natt så därför kunde jag inte sova speciellt bra, och usch för att gå upp från att ha legat under ett varmt och skönt täcke till att möta kylan i rummet. Brr, säger jag helt enkelt.

Min syrra tog hem sin bästa kompis idag, fast vi två har bestämt att börja träna idag. Morr, såna fasoner. Man kan ju inte bara smita iväg sådär första dagen och allt..Eller det är klart man kan, men ändå. Första dagen! Undrar då hur det kommer bli i fortsättningen. Jag får se till att kanske ta ett Eye toy-pass sedan när Johanna har åkt hem, ifall jag har tid. Jag har nämligen ett naturkunskapsprov att öva på. Det handlar om Cellära. Sådär intressant (svårt är det iallafall!), det blir lite roligare sedan när vi skall läsa om Genitik. Inte för att jag är värsta No-freaket, men Genitik är min favoritdel, om jag skall välja någon. På tal om no(egentligen nk, men jag säger fortfarande "no" sedan högstadiet) så sade vår lärare idag att alla från början är flickor när de ligger i mammans mage! Sedan är det bara att man utvecklas och sånt, men det tycker jag var rätt coolt ändå. ;)

Pusspuss!


Imorgon blire träning.

Hejsan!

I flera dagar har jag planerat att börja träna imorgon. Så från och med imorgon, måndag, skall jag och syrran utöva yoga i ungefär en halvtimma efter att vi har kommit hem från plugget plus att vi skall spela Eyetoy 3 (ett spel till playstation 2 som kan göra en riktigt trött ibland, man skall röra sig och spela olika minispel) i också ungefär en halvtimma om dagen. Vi skall även gå ut och gå tre gånger i veckan.

Passande nog så hittade jag en artikel om yoga här:

http://www.alltomyoga.se/index.php?art_id=104

Jag menar, det är ju helt perfekt. Jag går ju runt och är trött hela tiden så den där ställningen skulle inte sitta helt fel att utöva varje dag. Får ta och skriva ut den!

Puss och kram


Jag skall bli smidig!
(Lånad från: http://www.nassaulibrary.org/MerrickTeenBlog/yoga.jpg)

Photoshop 4,0

Hejsan!
Kul att se att jag börjar få lite bättre statistik här på bloggen. Ökning med några personer, alltid en början iallafall.
Funderar på att, någon dag när jag har tid, verkligen försöka ta mig tid att lära mig Photoshop så attman kan lägga in lite finare bilder här på bloggen. Jag har Photoshop Elements 4,0 fast nybörjare som jag är så fattar jag inte så mycket..
Men man får väl ta och testa sig fram, helt enkelt!
Pussar!


Nyttig dag.

Sitter här trött, men glad. Idag känns det som en riktig "ta-hand-om-dig-själv-dag" och jag började med frukosten. 
Jag proppade i mig så mycket som: ett stekt ägg (använde den nya lilla hjärtstekpannan jag fått av Madde), en stor skål müsli (har precis lärt mig äta det) med yoghurt, två skorpor, två skivor mörkt bröd, vatten och juice! Det är nog första gången jag har blivit så mätt att jag fått ont i magen efter en frukost. ;) Men den var iallafall riktigt nyttig.

Nu har jag planerat att sitta här och skriva klart lite skolgrejer, plugga ett tag och sånt, sen gå ut och till sist kanske lite yoga om jag hinner.

Hoppas att ni där ute också tar bra hand om er!

Let's dance

Yes, så var Let's dance över då. Jag efterlyste ju en sån där Peppe Eng-liknande typ och jag har fått honom nu i form av den där Carl Jan. :) Jag vet inte riktigt vem jag tyckte var bäst, men bland de bästa tycker jag Laila Bagge och Magdalena Graaf och Morgan Pålsson var. Får inte reda på vem som åker förrens om nästa vecka, men man får väl hålla sig.

Kramkram


Maggan var en av de bästa.
(Bild lånad från aftonbladet)


Helg!

Hallo, sitter här i skolan och har precis skickat iväg ett mail till Erika och André. Vi slutade tio över tolv idag, men jag skall åka hem med papsen halv tre. Har väntat i nästan två timmar nu, men snart skall jag gå och försöka få tag i honom. Har inte ätit någon middag heller (det var inget gott i matsalen, mackan jag ville ha var slut och jag kände inte för något onyttigt eftersom det har blivit så mycket sånt nu det senaste) så min mage kurrar.. :p
Längtar efter att komma hem och äta tacos!

Just det, idag börjar ju Let's dance också. Lite värt att se och iallafall spana på deltagarna. Hoppas att de har någon Peppe Eng/Karl Petter/Lasse Brandeby-liknande typ med i år, då tänker iallafall jag fortsätta se. ;)
Måste bara få konstatera en sak: Så jävla underbart det är med helg!


Ingen Top Model idag ;)

Ja, det här med att skriva samhällen på word går ju sådär.. Fastnar litegrann på olika hemsidor. Däremot har jag lyckats hålla mig ifrån msn och det känns bra eftersom det bara tar ännu mer tid nu när jag behöver koncentrera mig. Nej, nu skall jag väl ta och fortsätta så jag blir klar någon gång! avbröt förut för att se Top Model, but in my dreams, så var det ju inte något idag så jag har väl inte mycket till val att fortsätta. Men det är bra, för ju snabbare jag sätter igång desto snabbare blir man ju klar så!

Btw, så har jag letat igenom datorn efter gamla bilder och rensat en hel del och sånt. Men här kommer några:Ajjemen, man har såklart många mer bilder, men jag bara tog några nu. Kommer
fler gamla bilder någon annan gång!


Puss,

Gratis bio!

Måste bara passa på att återigen tipsa er om sidan GratisBio. Det är en sida där man kan samla ihop poäng genom att t.ex. gå in på olika sidor och delta i undersökningar, tävlingar där du kan vinna fantastiska priser helt gratis (hur bra är inte det?) samt genom att beställa saker från olika sidor.

När du har samlat 400 poäng kan du väja att få 1 biocheck. Skaffar du ihop 1000 poäng får du ett presentkort på 300 kr som kan användas i massa butiker. Samlar du ihop 1500 poäng får du ett presentkort på 1500 kr och om du är så duktig och samlar ihop 2000 poäng får du ett presentkort på 700 kr!

Det finns 3 olika sätt att samla poäng:

* Click - Du får poäng genom att besöka andra hemsidor
* Lead- Du får poäng genom att t.ex. registera dig för ett nyhetsbrev eller registera dig som användare på en annan hemsida (detta alternativ är oftast gratis)
* Sale- Du får poäng om du köper något. Skall du ändå handla av någon av de företag som annonserar på sidan är det ett ypperligt tillfälle att passa på att få en massa poäng på det också!

Du kan även samla ihop poäng genom att värva nya medlemmar, då du får 200 poäng om du lyckas värva en medlem som blir aktiv (= dvs. att medlemmen ensam samlar ihop minst 100 poäng genom Click, Lead &/eller Sale).

Det finns ingen åldersgräns på GratisBio, så vem som helst kan bli medlem så länge du har en svensk leveransadress!
Om du registrerar dig via den här länken (jag värvar dig), får du dessutom 50 välkomstpoäng + 25 poäng extra för att du blir värvad: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=75073

Är du nu smart nog att göra detta så har du ju 75 poäng automatiskt och då krävs det bara 325 poäng till för att få din första biocheck hemskickad!

Ha det!


Bild lånad från www.gratisbio.se


Plugg.

Hejhej!

Idag var det första dagen i skolan det här året och det var väl.. segt, som vanligt. Tur är det iallafall att det är fredag imorgon så man får lite ledigt. En till sak som är tur är att vi, från och med imorgon, sluta klockan 12:10 på fredagar. Har nog aldrig slutat skolan så tidigt förr, känns jättehärligt! Längtar tills skoldagen imorgon är över.

Nu sitter här och letar fram nackdelar med biobränslen. Skall typ försvara kol och olja i en debatt mot biobränslen så.. Inte så kul men man har ju inget val, hihi. Sedan skall jag typ försöka sammanfatta samhällen på word och när jag inte orkar mer är det nog dags för Top Model.

Där var en kort och tråkig uppdatering, men det var iallafall något.

Pussar!


Bilder på mig och Madd's

Okej, bara för att Madd's har länkat till lite bilder på sin blogg till oss, så tar jag också och laddar upp några här:


Madde i svart hår och jag i brunt.


Ut med tungan för min del. :p


Här har vi oss i svartvitt.


Sista bilden. Har löshåret i. :)

Några av fynden på H&M


Första bilden: Cardigan och linne, 19:50:- (!)
Andra bilden: Rosa top, 49:-
Tredje bilden: Pyjamas, 64:50:-
Fjärde bilden: En till rosa top, 39:50:-

Sale på H&M

Sitter här framför datorn och beställer paket från H&M. Kolla in deras sale, vettja!Linne och cardigan för bara 49:50. Jättegulligt!

Glömd Twilight-bok

Har glömt min Twilight-bok hemma hos Madde! Fan också, jag som var så inne i den och inte hade så jättemycket kvar. Vet ju inte när jag träffar henne nästa gång. På sportlovet är jag upptagen ett par dagar i mitten av veckan och hon kanske åker till fjällen eller något.. Och sedan på påsklovet kanske kusinerna från Karlstad kommer hit och sedan är det bara sommarlovet kvar och det är ju som sagt ett halvår kvar! Madde, du får gärna posta den på posten när du har läst den, haha. Nejmen, jag älskar verkligen den boken! Har också glömt min engelska Cosmopolitan, så jag hade inget att läsa på tåget igår, förutom någon tunn tidning som redan låg där.


Saknad.

Kramar!


Sista dagen på jullovet

Idag är det sista dagen innan skolan börjar. Allt går så fort! Vill bara ha sommarlov, men det är ett halvår kvar (även om det ser ut som att det är sommar utanför fönstret).

Tyvärr måste jag spendera ett x antal timmar av den här studiedagen och av hela helgen genom att plugga. Har samhällsprov på måndag och jag fattar typ nada.. Som vanligt! Ändå är samhäll ett rättså lätt ämne, men vår lärare gör det väldigt avancerat! Vi skall typ ha prov på typ partisystem i USA, Ryssland och ett land till, kanske var det Kina... Men inte nog med det, utan han blandar även in Svenskt försvar i allt och ännu värre blir det eftersom allt vi skall plugga på inte finns i boken (som hitills alltid ensam har gjort att jag har klarat av hans prov) så jag vet inte riktigt hur jag skall ta reda på den informationen. Kanske blir det på nätet.

Har också prov nästa torsdag i naturkunskap och det blir också en hel del att läsa på. Sedan har vi muntlig redovisning i spanskan nu efter lovet. Just det, vi har en novell som vi skall lämna in i svenskan också, men det är några veckor kvar, men ändå.. Det är bra att börja på sånt i förväg!

Japp, vilket underbart mottagande: Välkommen-till-skolan-nu-skall-ni-återigen-plågas-med-så-mycket-plugg-att-ni-flippar-ut-och-inte-får-mycket-fritid-över-till-andra-saker. Typ.

Jaja, får iallafall hoppas att vi får det lite pluggfritt efter allt det där. Men som ni märker så är skolan verkligen inget jag längtar tills. ;)


Hemma igen.

Då var man hemma från Stockholm. Har haft det riktigt roligt däruppe! Alltid kul med dig, Madds.

Har ju redan skrivit vad vi gjorde, så jag lägger in lite bilder på vad jag köpte istället:Första bilden: Ett pack med två stora hårspännen(man ser bara ett på bilden), ett hårspänne och ett paket med massa söta örhängen i.
Andra bilden: Armband med matchande örhängen.
Tredje bilden: Ett rosa Marwin-linne.Första bilden: Ett par vita shorts från TopShop. 
Andra bilden: Ett grått Marwin-linne.
Tredje bilden: En blå killtröja, storlek L.Första bilden: Ett par pins som jag skall ge till Sara(eftersom jag hitills inte gjort någon reklam för min blogg så vet jag att hon inte läser den).
Andra bilden: En grön klänning från Cubus.
Tredje bilden: Löshår från Tajmahal (tänker däremot inte ha det i skolan..iallafall inte än).
Första bilden: I love Sweden-tröja, istället för New York. Man behöver väl inte ha en likadan som alla andra..  ;)
Andra bilden: Madde prövar ett par färglada, och enligt mig insektsliknande, solglasögon. 
Tredje bilden: Maddex2. Spegel, spegel på väggen där.. 

Pussar!


Bloglovin

Nu finns min blogg på bloglovin, klicka dig gärna in här för att följa den:
Följ min blogg med bloglovin


Sitter i Maddes rum! :)

Sitter här i Stockholm i Maddes rum på en upplåsbar säng (en riktigt farlig en, jag ramlar av den och allt, haha :p). Har haft det riktigt bra häruppe, men imorgon blir det till att åka hem. Sedan är det bara onsdagen jag kan vara hemma eftersom vi börjar skolan på torsdag.. Usch!

Men nu skall vi inte prata om sådana tråkiga saker, men jag kan väl berätta lite vad jag har gjort häruppe:


Första dagen gick vi en sväng på stan där jag köpte lite linnen på jc och ett par vita shorts på topshop.
Dagen efter åkte vi till Skärholmens köpcenter (jättestort!) och där kommer jag faktiskt inte ihåg om jag köpte något, det kanske jag inte gjorde.
Igår var vi i Farsta köpcenter, och där köpte jag en blå killtröja(hiphop, typ) storlek L (den är skööön!) och en grön klänning.
Idag har vi varit hemma hos Madde och tagit det lugnt, sett på filmerna Linas kvällsbok och Another gay movie. Den första har jag redan sett en gång, men inte den andra.. Kan ju bara säga att den var som American Pie (en parodi på den) fast med massa homosexuella killar. Madde spanade in en kille där, men gav upp eftersom han spelade gay, mohaha. ;)

Okej, men nu skall vi väl göra något annat, klockan är ju ändå (bara) runt halv tolv.
Pussar!


RSS 2.0