utomlands imorgon!

imorgon drar jag till Ungern, för att träffa Laura. Kommer bli asnice, har saknat henne! Är där i fem dagar, sen blir det Italien, Kroatien och möjligtvis något/några mer land/länder. Hasta la vistaaaa :)

Två dagar kvar :)

Two days left! Sen är jag fri.. Skall bli riktigt skönt, jag har så svårt för att lägga mig tidigt på kvällen och gå upp på morgonen plus att dagarna är ganska så långa ändå. Visst är arbetet ganska kul och intressant, men känner ändå att tre veckor är lagom. Hade nog inte pallat mer. :o  Men som sagt är det bara två dagar kvar. Sen har man ju en lön på några tusen att vänta, mhihi. (a)

linn<3 moneyPussar <3


Sunday

Shuuues,
Idag har Bea varit här. Vi har spelat kubb och yatzy, fikat och tagit en moppetur till sjön. Mys, mys! Imorgon skall jag jobba (upp tidigt.. pust..) och sen hämtar vi upp Bea igen och drar hit (antagligen). Har egentligen inte så mycket mer att skriva, för jag skall gå och lägga mig nu.

Ha det!


Ny design.

Juste, glömde berätta att jag faktiskt har en ny design här på bloggen.  wiie :)


mhihi, linnsan goes upside down. :)

puss<3

Fredag

Tjenare!
Ett tag sedan man skrev nu, men.. :) Förra lördagen var trevlig och söndagen likaså.
Den här veckan har jag spenderat på jobbet. Den här veckan slapp jag ha ångest över att jobba när det var fint väder (som förra veckan), eftersom regnet öste ner de flesta dagarna. Nu har jag bara en vecka kvar att jobba där. Gött mos. :)
Sedan händer det roliga saker.. (a) Ni skulle bara veta, hihi.

Men.. ha en fortsatt trevlig fredagskväll med er.

<3


lördag

Saturday today(klockan är över tolv på natten)! Tänkte skriva lite i bloggen, för jag är ganska rastlös just nu.
Iallafall så har jag jobbat den här veckan (mån-tor) och det gick allt bra (lite väl långa dagar bara, med tanke på att det inte finns speciellt mycket att göra på eftermiddagarna). Sen,idag, så badade jag lite i en sjö ett par kilometer hemifrån. Det var sjukt varmt i vattnet, det har aldrig varit så varmt i den sjön när jag har badat där! Det var ca 25 grader. Fett nice!

Nu skall jag sitta jag här en liten, liten stund till. Sen måste jag vänta på mina föräldrar som är på fest, för att höra om de skulle kunna ordna skjuts åt mig in till m-dal, så jag kan ta mig in till ua själv. Skall iväg till en som kallas för Jenka och hitta på något hos honom tillsammans med Robin (inte grannen, verkligen inte!). Sen så kommer jag väl hem någon gång sent på kvällen och dagen efter skall jag typ hjälpa morsan med att servera och sånt borta i vårat gamla café, som egentligen inte är ett café längre, men den historian lägger jag inte ut här på bloggen. Vi skall iallafall ha en hemvändardag då det kommer massa som skall fika, gå tipspromenad, lyssna på gudstjänst och förmodligen spela kubb.
..Så det är hur resten av helgen kommer se ut. :)

Ha det så bra nu!

Pussar

RSS 2.0