Lov!

Höstlov nu då. Äntligen säger jag bara! Helt underbart. Detta är vi ungdomar värda. ^^

Snart höstlov!

En..vecka..kvar! ♥

:)

Vill. ha. helg.

Pusshej!


20:20.

Hej igen. Har officiellt läst igenom halva historiatexten, fattar ni, halva. Så lång tid tog det... Visst gör jag anteckningar och så, men tycker ändå att det tagit för lång tid. Usch!

Kul att se att Madde fortfarande läser min blogg förresten. (: Men du, har du bytat lösen till din? För jag kommer inte in på din längre... >: Hoppas att jag kan få det isånafall!


Önskar alla en fortsatt trevlig söndagskväll.

Pluggggg, hatar't!

Gaah.. Just nu har vi så sjukt mycket plugg. Inlämingsuppgift imorgon, matteprov, historiaprov(45 sidor på engelska i en bok som väger typ ett kilo =o), spanskaläxa, historialäxa(dock bara för mig, var inte på lektionen), matteläxa(samma där), engelskaläxa och kinesiskatest. Fy fan vad jobbigt det är, speciellt historian och matten.. Hade endast tid att roa mig i fredags kväll, då jag stack in till Uddevalla till någon fest, tillsammans med Jenny och Sebbe. Men sen blev det plugg hela helgen... Kommer få ig på matten också. Positiva klubben ftw.

Enda ljusningen är väl att det snart är lov och man måste härda ut. Även om det känns långt borta nu, så kommer det en vacker dag att inträffa. Den dagen längtar jag till så fruktansvärt mycket just nu.

Hoppas att ni alla har en trevlig söndag! (: 

Uppdatering från bibilioteket i Munkedal

Sitter här i biblioteket i Munkedal. Slutade vid typ kvart i tolv (efter spanskaprovet som för övrigt gick sådär) idag. Missade bussen som går hem till min lilla by med typ några sekunders marginal, när jag steg ur tåget åkte den några meter bort.. Så nu får jag sitta här och vänta i en och en halv timme här. Har redan väntat i ungefär en timma redan. That's life, när man bor så långt bort från civilisationen. Jag klarar mig nog rätt bra ändå, tar sällskap med Therese på vägen hem och sedan är inte syrran hemma så då kan jag göra lite vad jag vill. Hihi :]

Imorgon skall jag till köpcentret, för klockan åtta på kvällen har dom 15-20% på typ allting. Inte helt fel!

Hoppas att ni har det bra! Pussar.

Uppdatering.

Shuuuues!

Long time no see. Hmpf, vad dålig jag är. Borde verkligen skriva oftare. Men känns inte lika kul när man inte vet hur många det är som kollar bloggen.. Aja, får väl se till att skriva så att folk faktiskt börjar kolla den(<- jäkla fin logik där, I know :]).

Yeahyeah, whatever. Just nu sitter jag i skolan och har håltimma. Nästa lektion (=spanskaprov) börjar om typ en timma så Therese och jag sitter här och chillar vid datorerna.

Den här veckan väntar plugg i mängder.. Finns det mycket som är tråkigare? Tror knappast det. Men längtar iallafall som en dåre tills helgen kommer, även om jag inte skall göra något speciellt då.

Hoppas att er vecka blir bra!

Kramar


RSS 2.0