Camsession

WAZZAAAAA! *Scary movie-style*

Slänger upp några bilder på hur jag ser ut atm.

Nej nu måste jag skynda mig att städa, får besök om en stund och rummet ser ut som skit!

Ciaaaao ♥


Waka waka

Helt ärligt... Jag vet att denna låt typ börjar bli lite gammal, men jävlar vad svårt det är att få bort den där refrängen från hjärnan så fort man hör den alltså! Har ingen aning om vad man sjunger (iallafall inte jag) utan hittar bara på en massa random ord där innan "...waka waka eh eh". Men aa.. Härlig låt helt enkelt!♥
Just another sunday evening

Då var man tillbaka i studentrummet här i Uddevalla efter att ha spenderat dagen hos Bea. Har haft en riktigt trevlig söndag faktiskt.
Förr hatade jag söndagar. Tyckte dem var deppiga liksom gick alltid runt och tänkte på att det var skola dagen efter. Men numera har jag mer inställningen att "wtf, en söndag innebär en hel dags ledighet trots allt, inte ska man då deppa bort den utan istället ta till vara på den så gott man kan". ;)

Haha. Min trevliga söndag har bestått av att kika igenom en massa One Tree Hill-avsnitt och att käka god mat och skvallra med Bea. Alltid nice!Jag och Bea i onsdags innan Inception.Hemma hos Bea idag! Pizzan ser ju inte liiite mosad ut haha :).En av de fucking goaste bröd som existerar (bröd gjort av äkta pizzadeg)!

Puss ♥

Försenad dagens outfit

Haha tog kort på en av veckans outfits med min kamera.. Dock hade jag ingen sladd, så kunde inte lägga in den på datan i lägenheten. Men nu är jag hemma igen så slänger in en bild.That's my thing! Att sätta ett skärp i midjan på en annars så tråkig outfit! :)


Uddevallas Johnny Depp!

Heyaaaa!


Kolla här vem jag lyckades få att ställa upp på kort! Självaste Ulrich - Uddevallas Johnny Depp.
Det är sjukt galet vad lik han är honom! :oOuff hot! ;)


Varfan fick jag all denna energi ifrån?...Den försvann dock alldeles nyss när jag lade mig ner i sängen. Nu sitter jag här igen, svintrött & snart kommer sofia. Måste bara orka pallra mig upp för att fixa lite fooood. ;)

Back on track!

Tjabba tjena hallå!

Det var ett jävla bra tag sedan jag skrev här, om jag får säga det själv. Nu är det så att jag precis flyttat in till stan så nu har jag tänkt att min blogg kanske kan bli lite mer intressant nu när jag kan shoppa (och sånt) i lite större utsträckning än tidigare! Och jag har även köpt en egen kamera och det hjälper ju till en hel del. ;) 
Dock har jag inte med mig kabeln till kameran, utan den får jag väl hämta i helgen, när jag åker hem igen. 

Yes, det var bara det jag ville säga. Jag skriver ett nytt inlägg om en stund. Puss


 

RSS 2.0