Eric Saade.

Såg på Melodifestivalen i helgen.. Min förhandsfavorit, Eric Saade, rockade! ;) <3Dåligt snygg är han ju inte heller... ;)

Slutprov i kinesiska avklarat.

Nu är äntligen det sista kinesiskaprovet ever gjort... Skönt värre!

Sitter i klassrummet nu, matten börjar snart, och har bara två lektioner kvar. Yay! Sedan skall jag typ antingen stanna i skolan och plugga lite (har prov nästa vecka och är knappt hemma i helgen) eller dra till torp...hmm! Svårt val, eh. Inte precis, men var faktiskt på torp för ett par dagar sen.. Men får se vad som händer och fötter.

Ikväll blir det som sagt fest(tagga!) och imorgon blir det Göteborg. Very nice. Men nu skall jag göra.. något annat. Ciao ciao!♥ 


Ingen fjortismusik i bussen idag (!)..

Blääää, har inget att skriva. Ehh... sovmorgon nu, skolan börjar snart. I morse åkte jag min gamla vanliga skolbuss (som jag gör ibland) och det var typ någon konstig dimma hemma så när syrran och jag kom ner till "busshållsplatsen" så hade vi helt röda fläckar i hela ansiktet + att våra hår (speciellt mitt) var helt isiga och gråvita, såg ut som små tanter. Haha, helt sjukt var det iallafall. När vi kom in i bussen försvann allt igen. 

Fick även ge vissa i bussen (N, T & speciellt R) en pik när jag berättade vad en från färgelanda som åkte vår buss i tisdags sade (till sin kompis) när han gått av på stationen i munkedal:

"Bussen jag åker på morgonen är ett rent helvete!"
"Jaså, lyssnar de fortfarande Lady Gaga och sånt?"
 

Jag höll på att garva ihjäl mig, men fick hålla mig... Det är sant, så sant. I den bussen är det fjortismusik på hög nivå (Lady Gaga är en välsignelse jämfört med vad de brukar spela, Basshunter, Sofijah och sånt, vad fan.. =o) och jag hade också suttit och klagat på deras musik hela dagen. Skall man spela musik i bussar får man väl för fan ha en bra musiksmak, inget jävla "hej hej hej, jag är bara 14 år, kom och se på mig, kom och ta på mig...". Uurk. Iallafall så fick de sig en pik när jag berättade det, så får hoppas att de skärper sig i framtiden.

Sedan fick jag släpa två stora jävla kassar upp för Kungsgatan, klassen skall typ ha loppis på lördag för att samla ihop till Maltaresan, det såg nog lite sådär lagom småkul ut... Aja, whatever.((Har inget med texten i övrigt att göra men:
Nu får det snart vara slut med skolan och allt pluggande...
Vill bara sätta mig ner och nörda någon av dessa spel!
Men okej, om 1,5 veckor, då faaan..!))


Jag har tråkigt och Channing är snygg.

Reflecting over the past, or at least I did that later this day..

Sitter i skolaaan såklart och tråkar. Det är inte mycket som händer här inte.
Vet inte riktigt vad jag skall skriva om egentligen... Bara känner att bloggen behöver uppdateras lite mer.
Yeeees. Längtar till helgen förresten, då blir det att tagga inför Sofias 18-årsfest! Yay. Det blir trevligt. Men eftersom vi skall på restaurang innan festen ganska tidigt på kvällen så kanske jag drar med Emma hem och gör iordning mig tillsammans med henne. :)
På lördagen drar Emma, Sofia, Madde och jag in till Göteborg för att sälja grejer på någon loppis, detta för att spara ihop pengar till Maltaresan i höst. 
Jaooo, det skall bli en riktigt trevlig helg! Fattar bara inte hur vi ska kunna orka gå upp typ 6 eller något efter att ha firat Sofia. Vi får se. Nu vet jag inte vad mer jag skall skiva...så ehh, see you! ♥

 


Och här kommer en helt random bild på C.Tatum för att..
han är snygg! :p

Slumdog Millionaire.

Då var det måndag morgon. Sitter i skolan och tråkar (och är inne på roliga sidor i smyg..hehe).
Har egentligen inte så mycket att skriva om men.
Eller joo, just det. Igår såg jag på Slumdog Millionaire och den var faktiskt ganska bra. Lite annorlunda sådär, men ändå ganska...fin. Eller jag vet inte vad jag skall säga. Men iallafall, är en sucker för filmer med bra slut(och gärna romantiskt) och denna slutade jättebra så då blir helt plötsligt hela filmen lite bättre, hihi. 

Jaaao, langar självklart in en trailer här:Puss ♥

Forrest Gump

Just det, igår såg jag äntligen på Forrest Gump. Typ 100 år efter alla andra, men bättre sent än aldrig..hehe! (a)

Den var såklart rätt bra, även fast den var så gammal. Inte den bästa jag sett, men ändå...bra! :)

Trailer till alla andra som också lyckats missa den:Söndag..!

Yeeees, då var det söndag! Idag har jag...pluggat. Fan vad snabbt dagen har gått.
Har förresten läst ut en bok, som Annie fick av sin kompis. Den heter 14 år till salu och handlar om en 14-årig flicka som blir prostituerad (boken är en sann historia) och man får, under några år, följa hennes liv. Det som hände henne är riktigt hemskt, usch!
Har skrivit en bokrecension om den, så den kommer hamna i en tidning som vi gör i skolan.Borde läsas..  ♥

Back on track

Här var det tomt. Har inte uppdaterat på ett bra tag, men skall försöka ändra på detta. :]
Iallafall, har varit upptagen med plugg och ...filmer nu på det senaste och glömmer ibland bort bloggen. :s Skärpning! Nyss slog tanken mig att jag faktiskt har en blogg som typ är övergiven, då facebook was driving me crazy! Ogillar den nya designen starkt, mest för att jag numera inte längre vet hur man gör så man slipper se allt det onödiga om vilka som blir vän med vilka, vem som joinar vilken grupp osv. Nu är det tillbaka igen. Suck!

Well, man blir förmodligen van vid den nya designen inom en snar framtid, som man blir med alla andra internetsidor som gör det. Kommer t.e.x. ihåg hur upprörda folk blev när bilddagboken bytte design för ett ganska långt tag sedan, men nu har folket vant sig...

Aja, fan...Tråkigt samtalsämne. Nu skall jag dra och plugga lite på kinesiskan samt skriva klart en krönika och en artikel om hur sex i media påverkar ungdomar.
"Why so serious, let's put a smile on that face!"
(såg äntligen filmen igår..bra var den, hihi)

Hasta la vista, baby! ♥

RSS 2.0