Emma äter muffins :D!

TUESDAY!

Om två dagar kommer min utbytesstudent (Anna, från Tyskland). Ska bli trevligt. Har bara sjukt mycket att göra nu och i typ två-tre veckor framöver. 

Fifan, vet inte vad jag ska skriva. Men ha det bra!

Förresten, gick med i bästa facebook-gruppen häromdagen: "My frisbee brings all the turks to the yard and they're like "vem vare?" HAHAHA. Bäst. 

 

Back to ...vardagen. =p

Skolan. Kul...eller inte. Tisdagar är alltid så sega. Diggar onsdagar mycket mer. ;)
Sitter och pluggar på om Kambodja. Har haft flera veckor på oss med detta arbetet, men Sofia och jag har endast gjort en planering och inte skrivit ett piss. Aja, har till nästa tisdag på oss. Matteprov nästa onsdag också.. Hatar matte, hehe. Speciellt matte b. MEN... *imiterar Tony Irving* när matte b är slut har jag officiellt aldrig mer någon matte. Varken matte eller spanska i trean alltså! Soft.
Helgen

Damn, vad trött jag är. Den här helgen har spenderats genom att:

* Titta på en jävla massa Disaster Date-avsnitt. De hade typ maraton på MTV.
* Ätit massa choklad som vi fått på posten från Schweiz.
* Cyklat runt som en idiot för att få sålt kakburkar (klassen ska tjäna ihop pengar till en framtida Maltaresa). Har sålt 12 av 20.
* Cyklat ner till en sjö (här i min lilla by) och tagit årets första dopp.

Just nu sitter Annie och ritar snoppar osv. på min rygg. Lovely! Jaja, får ta bort allt sedan (efter att jag gett igen).

 


Trååååkigt

Fy fan vad tråkigt det är när typ ALLA andra har någon eller är på G med någon förutom en själv...


Hemma & chillar

Jaha, då vart man hemma då. Har haft det trevligt hos Bea. Igår tittade vi på Hajen och Sveriges värsta bilförare(wtf, ingen åkte ut, för att alla tydligen var för dåliga..haha) och innan det spelade vi CoD och Fifa 10 (asnice). Idag var det ju värsta varmt ute, så då lade vi oss på Altanen och solade. Sedan kollade vi på en inspelning som Bea hade från nians bal. Åh, man längtar änna tillbaka..  <3


Favvolåten.

Detta måste nog nästan vara min favoritlåt. Kan inte få nog av den. Älska, älska, älska. ♥


Ändrade planer

Okej, ändrade planer. Nu bär det av till Munkedal i eftermiddag istället, hem till lilla Bea. Sover över där tills imorgon och sedan på lördag blir det kanske till att hitta på något med Jossan, får se på den saken.

Yeaaah, that's it. Och vet ni vad? Medan jag gick här hemma och väntade på att Bea skulle ringa tillbaka satte jag på(tolka detta rätt.....tack ;p) diskmaskinen...helt själv. Haha, så duktigt (för det var ju avancerat, hehe).
Nu har jag ett par timmars fritid och de skall jag tillbringa genom att...städa. Hurra! Håller jag på att bli vuxen eller? Haha. Nej, men har faktiskt blivit duktigare på att hålla ordning på rummet den senaste tiden. Det är bra.

Äsch, orka skriva om sådana tråkiga saker! Lika bra att avsluta här.

Puss!Påsklov

Yes, I'm alive!

..då vet alla det. Har bara haft annat för mig än att blogga, mohaha.

Iallafall så skall jag klargöra ett par saker:

* Spanienresan var fantastisk och helt oförglömlig. Bilder finns på fejjan. Åker mer än gärna tillbaka dit någon gång! :)
* Att ha påsklov är underbart

Öhm, ja det var de sakerna.. Haha.

Vad har hänt på sistone då? Mjo, i påsk har jag varit ute två gånger (ua & lane), firat påsk hemma med familjen, varit i uddevalla och spenderat en dag där med emma (vi var faktiskt så duktiga att vi sökte sommarjobb, hehe..) och sedan kom både emma och sofia(för första gången..!) hit och sov över. Vi hade Desperate Housewives-maraton. Sofia åkte hem igår, men Emma ville stanna en dag till. Vi sjöng lite mer, såg ett par till avsnitt och gick ut på en härlig vårpromenad. Hade med morsans systemkamera och tog massa härliga bilder. Kanske lägger upp några sedan.

..Nu har iallafall Emma åkt hem (hon åkte med farsan tidigt imorse) och jag är ensam hemma eftersom min familj jobbar eller är i Göteborg och shoppar (hrrm...Annie!). Så jag har hela huset här i skogen för mig själv, höhö. Är inget stort fan av att vara ensam hemma, men det funkar. Kan vara skönt också, bara det inte åskar (och det tror jag knappast att det kommer göra idag).

Damn, det var ju skönt att skriva av sig lite. Kanske borde satsa på bloggen igen, även om man inte har kvar några läsare numera. x) Man kan ju alltid skaffa sig nya.

Men nu ska jag gå och äta frukost faktiskt. Sedan tror jag att jag får ge mig iväg och sälja lite kakor, måste få ihop pengar till Maltaresan i oktober. Sedan hittar jag säkert på något annat trevligt att göra (host..kanske dator-eller tv-spel). ^^

Aah, batterierna stängs av närsomhelst! Måste skynda mig att publicera inlägget..Puss&kram


RSS 2.0