födelsedag

Jag tror att rubriken säger allt (a)

24 juni

Wihuuu, dags att skriva lite nu kanske.. (a)

Värmlandsvistelsen var riktigt lyckad; vi gjorde allt från att spela poker (med satsning) till att se på film och äta god mat. På lördagen badade vi även i en tunna (med 41°C varmt vatten i), för att sedan springa i och doppa oss i den kalla sjön. Riktigt nice var det!

Den här veckan har jag mest spenderat utomhus, så jag numera ser ut som en kräfta med två ben. Så illa är det faktiskt.. Nästan iallafall. ;) Nej, men jag har typ bränt upp hela ryggen, armarna och idag även magen. Aja, det positiva i det hela är när den röda färgen magiskt förvandlas till brun. Då blir man förhoppningsvis en brownie (skulle ju vara trevligt, för omväxlings skull).

Idag stack jag till sjön tillsammans med Erika sötnosen, eftersom hon jobbar häruppe så hon joinade mig på sin lunchrast (de gav henne två timmars rast bara för det ^^). Det var värsta trevligt! Och det var varmt i vattnet också och det är ju knappast en nackdel. ;)

Menmen, nu ska jag göra något annat. Orkar inte skriva mer här, mohaha. :)

Åhh, juste. Btw: jag fyller 17 år imorgon (a) wiiie !

Sticker till Värmland imorgon

Okej, har inte vart sådär superjättemegaaktiv på den här bloggen, har mina perioder lite sådära.. (a)
Men aja, vi får väl se när nästa har-lust-att-skriva-massa-blogginläggsperiod kommer. :'D
Inte lär den komma den här veckan, för imorgon åker jag till Värmland (Molkom) för att träffa släkten. Skall fira midsommar där. Supermysigt :)
På söndag kommer jag hem och på torsdagen efteråt fyller jag 17 år faktiskt. :>

Hoppas att alla har ett underbart sommarlov!


Sommarlov!

Sommarloooooov! Helt fantastiskt underbart. :'D
Fredagen var väldigt trevlig, vi var 20 personer i Sebbes lilla etta (y). Men vi hade en riktigt good time allihop och alla var supertrevliga. Är fortfarande lite trött sen den dagen (sov fem timmar), men det har börjat gå bättre nu. :) Sedan blir det till att sticka iväg till Holmen och grilla med några trevliga(minus en) personer. Hoppas bara på lite bättre väder när vi kommer dit. 

Hoppas att ni har det bra. Sommarlov ftw! :D 

Imorgon gäller det!

Imorgon gäller det, dagen man så länge längtat efter, dagen man bara kunnat drömma om när man satt hemma överöst av läxor: jag pratar förstås om skolavslutningen. Egentligen behöver inte vår klass gå(vår klassföreståndare kommer inte), men jag känner ändå att det är värt att gå. För det är en tradition. "När man tillsammans sjunger "Den blomstertid nu kommer" vet man att det snart är sommarlov; att man har något långt och härligt framför sig.

Så det blir vad som händer imorgon på förmiddagen. Senare på dagen blir det att dra till Sebbes lägenhet (det skall visst regna) för att laga mat och mysa lite tillsammans med flera andra.

Det är vad morgondagen kommer bestå av. Längtar så! Hoppas att ni också får det trevligt imorgon, alla ni som har skolavslutning då och även ni som inte har haft den än(vilket antagligen är en mycket liten skala) och såklart ni som redan har sommarlov. Ha en trevlig fredag helt enkelt! ;)


Klänningen jag hade förra året. :)

Väntar på att Hasse(samhällsläraren) skall komma.

Sitter i skolan nu då.. Tänkte skriva ett snabbt inlägg (och helt onödigt) för jag börjar typ om ett par minuter. Idag har jag bara en lektion kvar, sedan blir det till att dra hem(såklart) och ta det lugnt (vilket oftast brukar innebära att sitta vid datorn =D). Sen så har vi bara fika kvar imorgon och på fredag is the day of the days.. Skolavslutningen! Wihoo, längtar så. ;]

Ett väldigt onödigt inlägg, men ibland känner man för att skriva bara för att ha skrivit något, om ni förstår vad jag menar..:)

Hasta la vista!

this song makes my mood.


Lite update ;]

Min blogg behöver seriöst en förändring.. Tror jag fixar det om ett tag.
Aja, idag har jag iallafall varit och handlat lite. Typiskt mig att fixa skolavslutningsklänning samma vecka. c(:
Mamsen köpte en fin vit klänning med blommor på, från Lindex faktiskt, av alla ställen. :o Tack så mycket. <3
Sedan så köpte hon lite fint krimskrams, leggings och saker till håret.. :) Hon är snäll hon, min mamma, hihi. (a)
Först var Sara med mig och vi stötte på Stephi och hennes kille typ hela tiden i olika affärer. Fett kul vare. Alltid trevligt att prata med henne!
Sedan åkte vi hem också hamnade man framför datorn, nörd som man är. 8D

Oh juste.. höll nästan på att glömma. Vi har ledigt imorgon, wihuu. :] Fick reda på det idag faktiskt. Skulle egentligen haft spanska, men kan man fjäska så kan man, mohaha. Sara däremot måste gå på franskan, stackaren. Men hon har iallafall sovmorgon. Det har då verkligen jag med kan man säga, det blir till att sova för hela slanten kan jag väl säga.. Och kanske lite Harry Potter-läsning inemellan också.. thihi. (a) Det här får det bli på fredagens skolavslutning, wiheyy. :]

15-årig flicka mördad. Vart är världen på väg?

Nu har jag inte skrivit i min blogg sedan påskafton, har inte haft någon vidare lust. Men helt plötsligt händer en grej och jag blir så förbannad att jag måste skriva av mig.. 

Igår satt jag på msn och pratade med Madde älskling, när hon helt plötsligt skriver att hon fått reda på att en någon i hennes förort xxx(skriver inte ut ort, det är inte så smart) blivit mördad. Jag tänkte att "oj, vad hemskt" och frågade henne om hon visste mer om saken. Hon skrev att det var en tjej på, hör upp nu, 15 år som blivit mördad av två personer, en kille och en tjej, i ungefär samma ålder(eller de är iallafall misstänkta). Kan ni tänka er, 15 år och mördad av två personer som hon kände till! Hon hade hela livet framför sig.
  Gick sedan in på hennes blogg och läste; hon hade framtidsdrömmar, hennes liv hade nyss börjat. När jag såg att hon hade lagt in Twilight-trailern blev jag ännu mer ledsen. Hon får aldrig chans att se den filmen. Hon får inte vara med i sommar, hon missar sin skolbal(som är idag, tror jag) och hon missar sitt sommarlov.. Hon skrev även att hennes horoskop var dåligt den dagen.. Nej, usch!! Hur fan kan människor göra såhär? Jag fattar inte.
  Alltihop skulle antagligen bero på(vad polisen misstänker) ett svartsjukedrama. Men nejnejnej, är folk helt sjuka i huvudet eller? Svar ja, vissa. 
  Sedan jag kom hem har jag suttit och läst igenom den här tjejens blogg, jag vet inte varför så fråga mig inte. Hon verkade vara en jättebra tjej, verkligen, och jag hoppas verkligen att hon har det bra däruppe i himlen. Jag lider med hennes bekanta och hennes familj, trots att jag aldrig träffat henne.
  Till sist tycker jag att vi alla skall ta till oss det budskap hon hade i sin banner: Lev livet fullt ut! Och det hoppas och tror jag verkligen att hon gjorde, de få år hon nu fick leva. Men till er alla; var glada att ni är i livet. Vad som helst kan hända vem som helst. Ta aldrig någon för givet. Stötta era kompisar, finns vid deras sida, gläd er av deras närhet. Man vet aldrig vad som kan hända, det har den här händelsen verkligen bevisat.

För att citera en viss Aya (ur en japansk dramaserie, One litre of tears): Live on. Live forever.Även om jag inte kände dig: Rest in peace, T. <3 :'(

RSS 2.0