Gratis bio!

Måste bara passa på att återigen tipsa er om sidan GratisBio. Det är en sida där man kan samla ihop poäng genom att t.ex. gå in på olika sidor och delta i undersökningar, tävlingar där du kan vinna fantastiska priser helt gratis (hur bra är inte det?) samt genom att beställa saker från olika sidor.

När du har samlat 400 poäng kan du väja att få 1 biocheck. Skaffar du ihop 1000 poäng får du ett presentkort på 300 kr som kan användas i massa butiker. Samlar du ihop 1500 poäng får du ett presentkort på 1500 kr och om du är så duktig och samlar ihop 2000 poäng får du ett presentkort på 700 kr!

Det finns 3 olika sätt att samla poäng:

* Click - Du får poäng genom att besöka andra hemsidor
* Lead- Du får poäng genom att t.ex. registera dig för ett nyhetsbrev eller registera dig som användare på en annan hemsida (detta alternativ är oftast gratis)
* Sale- Du får poäng om du köper något. Skall du ändå handla av någon av de företag som annonserar på sidan är det ett ypperligt tillfälle att passa på att få en massa poäng på det också!

Du kan även samla ihop poäng genom att värva nya medlemmar, då du får 200 poäng om du lyckas värva en medlem som blir aktiv (= dvs. att medlemmen ensam samlar ihop minst 100 poäng genom Click, Lead &/eller Sale).

Det finns ingen åldersgräns på GratisBio, så vem som helst kan bli medlem så länge du har en svensk leveransadress!
Om du registrerar dig via den här länken (jag värvar dig), får du dessutom 50 välkomstpoäng + 25 poäng extra för att du blir värvad: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=75073

Är du nu smart nog att göra detta så har du ju 75 poäng automatiskt och då krävs det bara 325 poäng till för att få din första biocheck hemskickad!

Ha det!


Bild lånad från www.gratisbio.se


Kommentarer♥

Kommentera mera!:

Ditt namn, sweety♥:
Remember me?

E-postadress: (bara jag som ser den)

URL/Din bloggadress?:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0